Monday , December 4 2023

SOC IN LUMEA MODEI: Adina Buzatu risca 3 ani de inchisoare

Stilista Adina Buzatu a intrat în atenţia poliţiştilor de la Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul Poliţiei Capitalei după ce mai mulţi clienţi au sesizat faptul că diferite magazine de lux oferă spre vânzare haine „Made in Turkey” sau „Made in China” pe post de creaţii vestimentare ale marilor case de modă.
Potrivit enational.ro, poliţiştii au  verificat zeci de magazine, printre care şi cele deţinute de Buzatu, „Trends”, şi au descoperit nereguli grave: haine luate din engros, cu etichetele schimbate, pantofi de calitate îndoielnică vânduţi la preţuri de Milano şi turcisme ordinare fără acte de provenienţă.
Surse din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au precizat pentru “Naţional” că în boutique-urile Adinei Buzatu – care susţine că vinde doar produse realizate de companii celebre – au găsit costume şi cămăşi fabricate în … Turcia. Stilista Adina Buzatu nu a putut justifica prezenţa respectivelor articole de îmbrăcăminte, motiv pentru care ofiţerii au declanşat o anchetă penală în urma căreia se va stabili cu exactitate ce haine cumpărate din bazar a vândut stilista la preţ de produse exclusiviste.
Dacă dosarul va ajunge în instanţă, Buzatu ar putea primi o condamnare de până la trei ani de închisoare, pentru punerea în circulaţie a unor produse contrafăcute.
Sursa: enational.ro.

Vezi si

VIDEO. Actorul Stanley Tucci a vizitat refugiați ucraineni în R. Moldova și a învățat să gătească borș

Stanley Tucci, cunoscut pentru rolurile din „ER” („Spitalul de urgență”), „Diavolul se îmbracă de la …