Monday , November 28 2022

Smiley, tras pe dreapta, amendat si testat cu Drugtest

Smiley a fost amendat cu 580 de lei de către agenții rutieri. Artistul a fost tras pe dreapta după ce a fost prins că a gonit cu peste 150 de kilometri la oră pe Autostrada Soarelui.

Smiley a fost amendat după ce a gonit cu peste 150 de km/h pe A2. Artistul a fost testat cu aparatul Drugtest, pentru depistarea și sancționarea faptelor de conducere pe drumurile publice a autovehiculelor sub influența substanțelor psihoactive.

La testarea cu aparatul DrugTest, rezultatul a fost negativ.

“As vrea sa aflati asta de la mine. Am fost testat antidrog de catre Politia Romana care organizeaza filtre in drum spre mare. Desigur ca am iesit negativ. Din pacate, am picat un alt test: cel de viteza. Am depasit viteza legala de pe autostrada cu aproape 25 km/h. Am luat amenda, asa cum era firesc, insa imi pare rau, in primul rand, pentru ca am dat un exemplu prost.

Sunt un om care crede in reguli si in necesitatea respectarii lor, ceea ce va indemn pe toti sa faceti pentru siguranta, normalitatea si linistea noastra a tuturor”, a fost mesajul postat pe Facebook de Smiley, după ce a fost tras pe dreapta.

Vezi si

Cercetătorii britanici afirmă că o monedă rară de la Brukenthal dovedește că un împărat roman “pierdut”, Sponsian, ar fi condus Dacia romană

Cercetătorii britanici de la Universitatea din Glasgow (Scoția) susțin că un împărat denumit Sponsian ar …