Saturday , February 4 2023

Smiley si Gina Pistol au plecat in vacanta. Prima imagine cu burtica de gravida

Sunt împreună de aproximativ trei ani de zile, dar abia anul acesta, în pandemie, Smiley şi Gina Pistol au apărut în diverse fotografii impreuna, în nenumărate story pe Instagram, au confirmat că formează un cuplu, că sunt extrem de fericiţi împreună.

De aproximativ două luni de zvonea că Gina Pistol este însărcinată. Nici prezentatoarea de la Antena 1, nici Smiley nu au declarat ceva despre acest subiect, dar recent, paparazzi click.ro i-au surprins împreună, pe seară, la o vizită la o renumită clinică de ginecologie. Multe vedete merg acolo, printre care Adelina Pestriţu şi Laura Cosoi, relateaza okmagazine.ro.

Acum, viitoarea mămică a apărut în ipostaze şi mai surprinzătoare. Gina Pistol, Smiley, Speak şi Ştefania se pare că s-au apropiat mult în ultima perioadă, au devenit prieteni, aşa că au plecat într-o vacanţă de vis împreună, în Grecia. Şi-au făcut bagajele, iar în data de 28 septembrie au decolat din Bucureşti.

Chiar în aeroport Speak a făcut un video în care i s-a observat burtica de gravidă a Ginei Pistol. Purta o rochie albastră, care era puţin mulată în dreptul abdomenului.

Recent, viitorul tătic i-a făcut şi o declaraţie superbă de dragoste. Smiley a încărcat pe reţelele de socializare o poză în care o priveşte cu iubire pe Gina. În descriere a scris: “A ADORÁ adór tranz. 1) A iubi cu patimă. 2) (persoane, fiinţe sau lucruri) A trata cu dragoste sau admiraţie; a respecta în mod deosebit; a venera; a idolatriza; a zeifica; a diviniza.”

 

Vezi si

Un câine militar „s-a întors” pe front în trei picioare

Povestea câinelui militar Vas’ka a devenit virală după ce s-a întors pe frontul din Ucraina …