Friday , September 30 2022

Smiley s-a urcat la volan dupa cateva pahare de whiskey

foto: Click
Smiley pare de nerecunoscut după despărţirea de Laura Cosoi. Dacă înainte solistul era băiat de casă şi fugea după concerte la iubită, acum el se dă în stambă şi bea pahar după pahar pe scenă. Sâmbătă seară, într-un club din Mamaia, el s-a îmbătat cu whisky, după care s-a suit la volan şi a condus până la Bucureşti, sustine click.ro!
După ce cinci ani a fost cuminţit de Laura Cosoi, care şi-a dorit cu el o familie, Smiley s-a întors la obiceiurile lui de băiat rău! Sâmbătă, în clubul Crema, din staţiunea Mamaia, el a făcut mare show pe scenă, dar şi în afara ei.
Solistul a venit pe la ora 1 şi jumătate noaptea în club şi a început să bea pahar după pahar. A consumat numai tărie şi când s-a urcat pe scenă era tot cu paharul de whisky în mână. Show-ul a fost de senzaţie, puştoaicele ţipând în extaz la fiecare piesă a artistului.
Ameţit de tot şi cu privirea în ceaţă, el a fost ajutat de un coleg să ajungă până la duba cu care se deplasează trupa la concerte.
Ajuns la hotel, în loc să meargă să se odihnească pentru a risipi aburii alcoolului, Smiley n-a mai ţinut cont de nimic şi s-a urcat la volan în stare de ebrietate, conducand spre Bucuresti.

Vezi si

A murit Coolio, rapperul care a câștigat un premiu Grammy. Avea 59 de ani (VIDEO)

Rapperul american Coolio, cunoscut mai ales pentru hiturile “Gangsta’s Paradise” și “Fantastic Voyage”, a murit …