Wednesday , November 30 2022

Smiley paraseste si el Pro TV. Moga stinge lumina?

smiley

După plecările lui Ştefan Bănică junior, Horia Brenciu sau Loredana Groza, la PRO TV se pregăteşte un nou val de “emigrări” spre trustul Intact.
În capul listei se află un alt artist de renume, Smiley, pe care, odată ce s-a încheiat “Românii au talent”, nu-l mai leagă nimic de postul unde a făcut recorduri de audienţă. Asta pentru că simpatica vedetă nu a semnat reînnoirea vreunui contract, pentru vreun alt proiect.
El ar urma să li se alăture foştilor colegi de la PRO TV, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică jr, şi să lucreze, din toamnă, pentru trustul din Băneasa.
Acest scenariu a fost confirmat pentru Libertatea de regizorul producţiei “Românii au talent”, cu care a colaborat şi “juratul” Smiley, Lary Maronese, cel care de altfel a şi început munca la postul din Băneasa.
Maronese a dezvăluit că, în prezent, la PRO TV se mai vorbeşte doar de “Vocea României”, deşi din vechiul juriu a rămas doar Marius Moga, primii care au părăsit corabia fiind Horia Brenciu, Loredana Groza, iar acum şi Smiley.
“Se mai vorbeşte doar de «Vocea României», dar nu mai au cu cine s-o facă deoarece, până în acest moment, nimeni nu ştie cine se ocupă de producerea show-ului şi nici cine vor fi juraţii. În juriu a rămas doar Moga”, a mărturisit acesta.
Odată cu Ştefan Bănică jr, la Antena 1 au plecat şi coregrafii care făceau istorie la “Dansez pentru tine”, printre care Cocuţa şi Bogdan Boantă, angrenaţi acum într-un nou proiect al trustului Intact, “Romanian Idol”.
 

Vezi si

Metallica lansează un nou album. Trupa face un turneu de un an în Europa și America

Metallica anunță lansarea unui nou album și un turneu de un an și jumătate în …