Saturday , December 10 2022

Sinceritate maxima: Iata de ce nu tine post Andreea Marin!

andreea-marin

Desi cele mai multe femei slabesc drastic cand au o problema sentimentala si trec printr-un divort sau o despartire, iata ca Andreea Marin este exemplul care sfideaza regula. Inca inainte de a se separa de Stefan Banica, fosta vedeta de televiziune incepuse se castige in greutate. Procesul de ingrasare a continuat si dupa anuntul celor doi, ca vor pune punct mariajului lor, asa ca Andreea Marin a trecut la dieta hotarata sa-si recastige si sa-si tina sub control greutatea.
Asa se face ca, anul acesta, in perioada premergatoare Sarbatorilor Pascale, s-a nimerit ca fosta sotie a lui Stefan Banica sa aiba de ales intre post si dieta sa hipocalorica. Iar Zana a optat pentru regimul sarac in calorii, dorindu-si prea mult sa-si recapete formele de odinioara.
“Nu tin post. Consider ca am mai putine pacate decat altii si, la urma urmei, o sa ma judece D-zeu. Sunt la dieta, iar ea nu imi permite sa tin si postul. Nu as spune nimanui in ce consta aceasta dieta pentru ca este alcatuita in baza unor analize medicale. Ea difera de la persoana la persoana, medicul fiind cel care stabileste regimul fiecaruia”, a declarat Andreea Marin, constienta de faptul ca, daca ar dezvalui detaliile acestui regim de slabit, unele femei ar fi tentate sa ii urmeze exemplul.
wowbiz.ro

Vezi si

Nick Carter, de la Backstreet Boys, este acuzat de viol

Nick Carter, unul dintre membrii trupei americane Backstreet Boys, a fost acuzat joi de viol …