Wednesday , February 8 2023

Simona Pătruleasa divorţează

sursa foto: spynews.ro
sursa foto: spynews.ro
Simona Pătruleasa trece prin momente dificile. A pierdut o sarcină, iar cu soţul ei nu mai are o relaţie bună. Apropiaţii cuplului susţin că cei doi se comportă ca doi străini şi un divorţ nu este exclus. Mai mult, potrivit unor angajaţi ai băncii, soţul prezentatoarei este dator vândut, după ce şi-a făcut credit cu buletinul să-şi plătească nunta, organizată la Capri, în urmă cu patru ani.
În urmă cu patru ani, Simona şi alesul ei îşi jurau credinţă veşnică, într-un cadru de vis, pe insula Capri, din Italia, scrie  spynews.ro. Întreaga cheltuială, care n-a fost deloc mică, a fost suportată de omul de afaceri, după ce şi-a făcut un credit bancar, pe baza buletinului. Potrivit unor angajaţi demni de încredere, care lucrează în instituţia cu pricina, soţul prezentatoarei nu şi-a achitat datoria nici până azi, şi au trecut mai bine de patru ani de la fericitul eveniment.
Surse din anturajul celor doi ne-au dezvăluit că Simona şi partenerul ei locuiesc inca în aceeaşi casă, dar au devenit şi se comportă ca doi străini, copilul fiind singurul care i-ar mai ţine împreună. Mai mult decât atât. De ceva vreme, frumoasa prezentatoare este singura care aduce banii în casă, întrucât afacerile soţului ei nu mai sunt productive. Un alt motiv care a dus la neînţelegerile dintre ei.
 

Vezi si

Prințul Harry și Meghan, audiați într-un proces intentat de sora vitregă a ducesei de Sussex

Prinţul Harry şi soţia lui, Meghan, vor fi audiaţi în cadrul unui proces civil intentat …