Tuesday , September 27 2022

Simona Halep și soțul ei au plecat în vacanță în Grecia după Wimbledon. În noiembrie fac nuntă la Sinaia

Simona Halep a terminat sezonul pe iarbă, jucând trei semifinale, la Birmingham, Bad Homburg și la Grand Slam-ul de la Wimbledon, iar acum se află în vacanță, înainte de sezonul pe hardul american, ce se va încheia cu US Open.

Ea a revenit acasă de la Londra și apoi a plecat în vacanță. Din informațiile fanatik.ro, Simona și soțul ei Toni Iuruc petrec în Mykonos, exclusivista insulă grecească, frecventată de vedete care merg acolo mai ales pentru viața de noapte spectaculoasă pe care o are. Cei doi vor sta pe un iaht ancorat în largul coastei insulei din Marea Egee.

Simona și Toni, care au făcut cununia civilă anul trecut, în luna septembrie, se vor cununa religios pe 13 noiembrie, după terminarea sezonului de tenis, Halep luând în considerare calificarea la Turneul Campioanelor. Ei au ales să facă nunta la Cazinoul din Sinaia.

“În noiembrie, facem nunta la Sinaia. Sperăm să fie ceva cu totul deosebit pentru noi, dar nu vreau să vorbesc mai mult. Este viaţa noastră privată”, a declarat Toni Iuruc, în exclusivitate, pentru fanatik.ro.

 

Vezi si

Bujorul a fost declarat Floare Naţională a României

Camera Deputaţilor, for decizional, a adoptat, marţi, proiectul prin care bujorul este declarat Floare Naţională …