Tuesday , January 31 2023

Simona Halep si-a incantat fanii cu pozele de pe Instagram din vacanta

Simona Halep, locul 1 WTA, se relaxează într-o vacanță de vis, reîncărcându-și bateriile pentru turneul din Montreal. Deși nu a dorit să dezvăluie numele frumoasei locații unde a ales să și petreacă acest mini-concediu, binemeritat de altfel, Simona a împărtășit cu prietenii virtuali câteva imagini din vacanță, care au făcut furori pe internet. Printre pozele în care erau înfățișate încântătoarele peisaje de care se bucură tenismena, aceasta s-a fotografiat și în costum de baie, stârnind admirația prietenilor ei virtuali.
halep

După ce și-a petrecut câteva zile și în România, în București și Constanța, Simona a ales să se relexeze într-o vacanță pe meleaguri străine. Campioana se bucură din plin de timpul liber pe care îl are înainte de tuneul din Montreal, care va începe săptămâna viitoare. Simona a publicat recent pe conturile de socializare câteva poze din micul „Paradis” în care se află, așa cum l-a denumit tenismena, iar urmăritorii săi virtuali au fost de-a dreptul încântați de imaginile în cauză. Plaja unde se relaxează campioana, după tot efortul depus pe terenul de tenis, este liniștită și oferă niște peisaje cu adevărat spectaculoase.
halep1Totuși, cele mai multe aprecieri, venite din partea admiratorilor Simonei, le-a avut poza în care aceasta s-a afișat în costum de baie, în timp ce se relaxa în apa cristalină a frumoasei insule. Imaginea în cauză a reușit să strângă peste 61 de mii de like-uri, iar comentariile internauților nu au fost mai prejos. Aceștia au complimentat-o pe tenismenă, i-au urat multă baftă în tuneele viitoare și i-au mulțumit acesteia că se simt mândri că sunt români, datorită ei. Imaginea în cazuă a reprezentat o premieră pentru conturile de socializare ale Simonei, dat fiind faptul că sunt rare dățile în care campioana obișnuiește să se fotografieze în acest mod.

Vezi si

J.Lo, Oprah, Sharon Stone, Sofia Vergara, Kim Kardashian, la petrecerea Anastasiei Soare, „regina sprâncenelor de la Hollywood”

Românca Anastasia Soare, CEO și fondatoare a companiei de cosmetice Anastasia Beverly Hills, a organizat …