Saturday , April 1 2023

Simona Halep s-a căsătorit vineri cu Toni Iuruc. Petrecere la casa lor din Izvorani

Simona Halep (29 de ani) s-a căsătorit vineri, 23 iulie 2021, cu iubitul ei, Toni Iuruc, a anunțat ProSport. Cei doi soţi şi-au primit invitaţii la casa lor din Izvorani, iar petrecerea a început în jurul orei 19.30. Alături de Simona au fost părinţii ei, Stere şi Tania Halep, dar şi fratele ei şi numeroase alte rude de la Constanţa și prieteni.

Invitaţii au fost aşteptaţi chiar de mire, Toni Iuruc, la un cunoscut restaurant din Pipera, iar de acolo aceştia au plecat, fie cu maşinile personale, fie cu maşini puse la dispoziţie de miri, către casa din Izvorani.

Proprietatea aparţine celor doi tineri căsătoriţi şi are în faţă un teren de tenis. De asemenea, casa are o curte uriaşă, pe partea cu lacul, notează prosport.ro.

La petrecere, Simona Halep a dansat şi s-a distrata alături de soţul ei, dar şi de familie pe ritmurile unor cunoscuţi cântăreţi de muzică armânească. Ea a purtat o rochie scurtă, roşie, cu un umăr gol, creaţie  Valentino. În picioare, tenismena a purtat o pereche de sandale “Portofino” de la Gianvito Rossi.

Cel care i-a cununat pe Simona Halep şi Toni Iuruc a fost Dani Caramihai, cofondatorul clubului Fratelli, el fiind şi vărul lui Toni.

Simona Halep a atins primul loc în clasamentul mondial WTA, în două rânduri, între 2017 şi 2019. A ocupat această poziție timp de 64 de săptămâni, fiind din acest punct de vedere a zecea din istoria tenisului în clasamentul longevității ca lider al circuitului. Halep a încheiat anii 2017 și 2018 pe primul loc în lume în clasamentul WTA, iar în prezent se află pe locul 10. Halep a câștigat turneele de Grand Slam de la Roland Garros (2018) și Wimbledon (2019), pierzând anterior alte trei finale: două la Roland Garros (2014, 2017) și una la Australian Open (2018).

A câștigat la simplu de-a lungul carierei 20 turnee și a mai disputat alte 17 finale, fiind cea mai titrată jucătoare de tenis din istoria României.

Simona Halep a câștigat 35,85 milioane de dolari din tenis, fiind pe locul 4 all-time, după surorile Williams și Șarapova.

Toni Iuruc provine din aceeaşi comunitate ca şi Simona Halep, respectiv cea a aromânilor. În vârstă de 42 de ani, Toni Iuruc deţine numeroase firme, dintre care una de publicitate.

Milionar în euro, Toni Iuruc a pornit devreme în lumea afacerilor şi a ajuns, în scurt timp, să îşi facă o avere consistentă.

Toni Iuruc a trecut deja prin două căsnicii. Din prima are un copil, iar a doua relație s-a rupt cu câteva luni înainte de a deveni iubitul Simonei. El s-a recăsătorit în toamna lui 2018, cu Liana, cu care era împreună de doi ani. Evenimentul s-a produs la celebrul club de fițe “Fratelli” din Mamaia. Dar peste numai câteva luni, aflând că soția l-ar fi înșelat, Iuruc a decis să divorțeze.

sursa foto: prosport.ro

Vezi si

Ridicaţi-vă privirea din telefoane, imploră Martin Cooper, “părintele mobilului”, la 50 de ani de la inventarea acestui dispozitiv

Problema cu telefoanele mobile este că oamenii petrec prea mult timp lipiţi de ele. Iar …