Monday , December 5 2022

Simona Halep, primele poze din vacanta

halep

Simona Halep îşi petrece o scurtă vacanţă în Turcia, la Antalya, înainte de începerea sezonului de pregătire pentru US Open. Reprezentanţii resortului de 5 stele i-au oferit o plachetă în semn de mulţumire pentru că a ales să îşi petreacă vacanţa la respectivul hotel şi au invitat-o la un meci demonstrativ pe terenul din incinta resortului, relateaza fanatik.ro.
halep1Jucătoarea românca a vorbit cu presa turcă despre realizările sale, dar şi despre operaţia la sîni avută în trecut.
“A fost visul meu din totdeauna să ajung în primele 5 jucătoare din lume. Obiectivul este acum să merg la Turneul Campioanelor de la Singapore. Încă nu sînt sigură că voi participa. Stilul meu de joc este extrem de agresiv, lovesc mingea în diferite feluri, din cauză că sînt mai mică de înălţime şi nu îmi place să alerg. În ultimii trei ani mi-am dezvoltat şi jocul defensiv, dar sînt o jucătoare ofensivă”, a spus Simona Halep pentru presa din Turcia.
Ziariştii turci au reuşit să o enerveze pe Simona în clipa în care a fost întrebată de operaţia la sîni, spunînd că este problema sa şi că nu vrea să discute despre asta.

Vezi si

George și Amal Clooney au strălucit la gala Kennedy Center găzduită de soții Biden

George Clooney și soția lui, Amal, au făcut impresie la evenimentul laureaţilor Kennedy Center, găzduit …