Wednesday , February 8 2023

Simona Halep, la petrecere in Centul Vechi. A cantat la karaoke "M-am indragostit lulea"

simona

Simona Halep continuă traseul bun din acest an şi e la trei paşi de visul de suflet pe care-l are: cîştigarea primului turneu WTA organizat în România. Numărul 3 mondial nu a avut mari probleme în primele două tururi, de aceea, între cele două partide disputate pînă acum şi-a permis şi un răsfăţ muzical la petrecerea jucătorilor, organizată la un local în Centrul Vechi al Bucureştiului.
simona1Miercuri seara, în timp ce întreaga Planetă se pregătea pentru a doua semifinală a Cupei Mondiale din Brazilia, organizatorii BRD Bucharest Open le-au invitat pe jucătoarele participante la competiţie la o petrecere dată în cinstea lor. Evident, Simona Halep a fost în centrul atenţiei, a făcut cunoştinţă cu o mulţime de persoane, a acceptat să facă mai multe poze cu cei invitaţi şi a gustat din cadoul dulce care i-a fost adus cu mare fast.
simona2O altă surpriză care i-a fost făcută Simonei a fost şi momentul muzical al serii, produs de Marcel Pavel. Deşi aparent nu există nicio legătură între cei doi, aceasta s-a creat în ultimele luni, de cînd Halep a devenit din ce în ce mai prezentă în mass-media internaţională. Încolţită în ultimele luni cu fel de fel de întrebări, Halep a nominalizat şi melodia sa preferată: „M-am îndrăgostit lulea”. Care, evident, este interpretată de Marcel Pavel, cel pe care l-a cunoscut cu ocazia petrecerii jucătoarelor.
Şi, pentru că a fost tratată ca vedeta serii, Simona nu a scăpat de insistenţele celor din jur şi astfel a fost practic obligată la o repriză de karaoke. Cu destule emoţii, sportiva de 22 de ani a urcat pe podiumul improvizat şi a cîntat cît de bine a putut melodia la a cărei popularitate a contribuit în interviurile sale. Evident, prestaţia a fost întîmpinată cu aplauze furtunoase, semn că tenisul nu este singurul talent al Simonei.
fanatik.ro

Vezi si

Roger Waters (Pink Floyd), invitat de Rusia să vorbească la ONU despre armele livrate Ucrainei

Rusia l-a invitat pe muzicianul englez Roger Waters, unul dintre fondatorii trupei Pink Floyd, să …