Sunday , December 4 2022

Simona Halep a iesit in oras cu papuci roz din blana. Fanii, oripilati

Simona Halep este în trend. Campioana noastră a ieşit în oraş ieri cu o pereche de papuci roz cu blană, care par să fie foarte la modă în această vară. Ea chiar a postat o imagine pe Instagram cu încălţămintea sa.
halep puf papuci

 După un tur de forţă, în ultimele luni, în care a reuşit rezultate deosebite pe zgură, culminând cu o a doua finală la Roland Garros, Halep a mers la Wimbledon unde a fost aproape de semifinale. Acum, constănţeanca se relaxează în ţară, recuperându-se fizic şi mental pentru sezonul de hard de peste Ocean.
Românca a acceptat un wildcard pentru turneul de la Washington, transmis în direct de Digi Sport, dar până la revenirea pe teren ea îşi ţine la curent fanii prin intermediul reţelelor de socializare.
O poză postată ieri pe Instagram a creat, însă, polemici. În ultimele luni, multe reprezentante ale sexului frumos au adoptat o ţinută la modă: papucii de blană. Deşi unii consideră că respectivul accesoriu vestimentar se apropie de kitsck, Simona pare să fi fost şi ea cucerită de acest trend. Ea a ieşit în oraş încălţată într-o pereche roz şi a postat apoi imaginea pe o reţea de socializare. Cum era de aşteptat, au existat suficienţi prieteni virtuali care i-au atras atenţia că nu a făcut cea mai inspirată alegere.
“Vai de mine! Ce ai în picioare!?”, “Nu pot să cred că ai papuci cu blană”, “Fără pufoşenii din alea în picioare, te rog!” sau “Nuuu! Şi tu ai papuci din ăia, Simona?”, au fost câteva dintre reacţiile fanilor.
digisport.ro

Vezi si

Viva Magenta – culoarea anului 2023

 Institutul Pantone a anunțat culoarea anului 2023. Este vorba despre Viva Magenta, o culoare descrisă …