Friday , June 14 2024

Si-a vandut casnicia la Antena 1 pe bani frumosi: Sotul Gabrielei Cristea castiga 30.000 de euro din divort

gabriela-cristea-marcel-toader

Gabriela Cristea încă mai speră într-o împăcare cu soţul ei, Marcel Toader. Din păcate, toate tentativele ei de a relua relaţia cu fostul rugbist au eşuat. Gabi crede că Toader o refuză pentru a nu pierde banii câştigaţi de la televiziuni, unde este invitat să vorbească despre divorţ, scrie click.ro.
Gabi Cristea (38 de ani) intenţiona să se împace cu soţul ei, Marcel Toader (50 de ani). În acest sens, ea a purtat, până acum, mai multe discuţii cu cel care i-a fost partener de viaţă timp de cinci ani. Din nefericire pentru ea, Marcel Toader nu pare să se lase convins. În loc să se împace cu vedeta, acesta preferă să continue apariţiile tv la un post cu care are un contract extrem de avantajos. Doar din prima săptămână după ce Gabi a părăsit căminul conjugal, Marcel Toader ar fi încasat, potrivit unor surse apropiate lui, 10.000 de euro. Între timp, suma s-a îngroşat considerabil.
Dovadă este şi achiziţia făcută recent de fostul rugbist, care şi-a cumpărat o maşină de fiţe, un Mercedes S Classe, negru. „Marcel are contract pe trei luni şi va încasa peste 30.000 de euro. Acum nu mai poate da înapoi, pentru că va pierde banii”, i-ar fi spus Gabriela unei prietene.
Cu alte cuvinte, Marcel Toader alege sumele de bani care provin din apariţiile în emisiunile tv şi nu pe Gabriela Cristea. Fostul rugbist este ferm convins că o împăcare nu este prolifică acum pentru el. El ştie că are numai de câştigat, dacă nu se împacă cu fosta vedetă tv şi încă mai profită de pe urma scandalului lor, izbucnit odată cu divorţul.
În schimb, Gabriela a rărit apariţiile tv, la un post concurent celui cu care a semnat contract Marcel şi a recunoscut public, în mai multe rânduri, că speră într-o împăcare cu bărbatul pe care încă îl mai iubeşte. Ea a fost dezamăgită că Marcel nu a dat nici un semn că ar fi dispus să se împace, ci dimpotrivă, nu pare să-şi mai dorească acest lucru.
„Aş fi sperat să ne împăcăm, dar atât timp cât n-am primit niciun semn de la Marcel… voi divorţa”, a declarat Gabi Cristea, înainte de întâlnirea de la tribunal cu soţul ei. Şi Gabi a avut de câştigat de pe urma despărţirii: este posibil ca din toamnă să aibă emisiune la Kanal D.

Vezi si

China plasează cronometre deasupra toaletelor într-un loc turistic cheie

Un oraș chinez a instalat cronometre deasupra toaletelor dintr-un important loc turistic pentru a asigura …

error: