Sunday , January 29 2023

Shiloh, fetita cuplului Angelina Jolie – Brad Pitt, a inceput procesul de tranzitie pentru schimbarea sexului

Shiloh (13 ani), primul copil biologic al fostului cuplul Angelina Jolie – Brad Pitt, urmează deja de mai bine de jumătate de an un tratament hormonal pentru a deveni băiat.

Shiloh Jolie Pitt, fetiţa actorilor Angelina Jolie şi Brad Pitt, ar fi început în luna aprilie a acestui an un tratament pentru schimbarea sexului, potrivit El Pais. Potrivit unor zvonuri, Brad Pitt nu ar fi fost de acord ca Shiloh să se supună unei astfel de intervenţii de la această vârstă, însă Angelina Jolie, care o susţine necondiţionat, este cea care plăteşte tratamentul.

Cel mai recent, primul născut al Angelinei Jolie şi Brad Pitt, a apărut în public alături de mama sa la mai multe proiecţii de gală ale filmului „Maleficent: Mistress of Evil“.

Shiloh, care s-a născut într-un spital din Namibia, Africa, a început să se îmbrace şi să se tundă precum un băieţel încă de la vârsta de patru ani. Părinţii ei, care au divorţat în 2016, au vorbit mereu deschis despre faptul că Shiloh nu se identifică cu sexul ei.

Jolie a spus în 2010, într-un interviu pentru Vanity Fair, că Shiloh îşi explorează identitatea încă de la vârsta de trei ani: „Vrea să fie băiat. Aşa că a trebuit să o tundem. Îi place să poarte lucruri băieţeşti şi crede că este unul dintre fraţii ei. Noi nu credem că trebuie să îi spunem cum să se poarte sau cum ar trebui să se simtă. Credem că ea trebuie să-şi găsească singură drumul“. Într-o altă ocazie, actriţa a mărturisit pentru Reuters: „Cred că este fascinantă pentru deciziile pe care le ia. Şi niciodată nu aş fi genul de părinte care să forţeze copilul să fie ceva ce nu este. Cred că asta un exemplu prost de parenting“.

Totodată, Brad Pitt a dezvăluit în emisiunea lui Oprah Winfrey cum şi-a ales Shiloh numele de băiat John. Micuţei i-a plăcut povestea lui Peter Pan, iar John era unul dintre fraţii lui Wendy: „De la trei ani voia să i se spună doar John sau Peter. Aşa că a trebuit să o strigăm John”.

Vezi si

Jay Leno s-a ales cu mai multe oase rupte după un accident de motocicletă. În noiembrie el a avut arsuri grave după un alt incident

Jay Leno, vedeta emisiunii „The Tonight Show” și comediant, a declarat că şi-a fracturat mai …