Thursday , December 1 2022

Shia LaBeouf, acuzat de fosta iubită de abuz fizic și emoțional

Actorul Shia LaBeouf se află în mijlocul unui mare scandal, după ce fosta iubită FKA twigs l-a dat în judecată pentru că a abuzat-o fizic și emoțional și i-a ascuns faptul că are o boală cu transmitere sexuală.

Cei doi au avut o relație de mai puțin de un an, care a lăsat-o pe cântăreața britanică speriată și confuză. Aceasta a vorbit pentru prima oara despre abuzurile la care a fost supusă, iar acest lucru le-a făcut și pe alte foste iubite ale lui LaBeouf să își povestească experiențele neplăcute cu acestea. Printre ele se află și cântăreața Sia, care spune despre Shia LaBeouf că “este un mincinos patologic” care a păcălit-o că ce singur făcând-o să intre într-o “relație adulteră. “Este cu adevărat bolnav!”, este concluzia Siei, după cum relatează peroz.ro.

Potrivit dezvăluirilor făcute de FKA twigs în cadrul procesului, LaBeouf a amenințat că va lovi mașină în care se aflau dacă nu îi spune că îl iubește. Altă dată, acesta a încercat să o sugrume în somn. Mai mult, actorul o obliga să doarmă goală și avea tot timpul un pistol încărcat la capul patului.

În cadrul procesului, FKA twigs a mai povestit că actorul conducea în jurul Los Angelesului ca să omoare câini vagabonzi. Considera că astfel se pregătește pentru un rol de criminal. Acesta i-ar fi pus că “vrea să vadă cum este să iei o viață”. Toată aceasta experiență a speriat-o extrem de tare pe cântăreață.

FKA twigs a început să aibă simptome ciudate în timpul relației cu LaBeouf, durerose. Până la urmă, acesta a fost nevoit să recunoască faptul că de ani de zile suferă de o boală cu transmitere sexuală, pe care a ascuns-o de mai multe partenere.

Shia LaBeouf a dat și el o declarație în urma acuzațiilor: “Este datoria mea să accept aceste marturii publice și să îmi asum responsabilitatea pentru ceea ce am făcut. Ca cineva aflat în stadiu de recuperare, zilnic trebuie să ma confrunt cu episode din trecut, de pe vremea când consumam alcool. (…) Nu pot rescrie istoria, pot doar să accept ce s-a întâmplat și să încerc să fiu mai bun în viitor”, a scris actorul, care se află în cadrul unui program de reabilitare.

Vezi si

Dua Lipa a primit cetățenia albaneză

Preşedintele Albaniei, Bajram Begaj, i-a acordat cetăţenia albaneză starului pop britanic Dua Lipa, relatează AP.Evenimentul …