Monday , February 6 2023

Sharon Stone şi Monica Belucci, bunicuţele super-sexy: Au pozat nud la peste 50 de ani

monica belucci

Deşi sunt trecute de prima tinereţe, starurile nu se sfiesc să pozeze nud. Pentru campanii umanitare ori diverse proiecte, numeroase vedete de la Hollywood au acceptat să-şi dea jos hainele în faţa aparatului de fotografiat deşi au trecut pragul vârstei de 50 de ani.
Hollywood-ul este nemilos cu femeile trecute de prima tinereţe, motivul pentru care cele mai multe apelează la operaţii estetice fără sfârşit. Există însă şi actriţe care îmbrăţişează elegant trecerea anilor, ba mai mult, o sfidează cu pictoriale sexy. Printre ele se regăseşte şi actriţa Sharon Stone. La 57 de ani, actriţa a acceptat să renunţe la haine şi a realizat un pictorial nud pentru celebra revistă Harper’s Bazaar.
De acelaşi curaj a dat dovadă şi italianca Monica Belluci. Actriţa a sărbătorit împlinirea celor 51 de ani cu un pictorial îndrăzneţ. Mult mai experimentată în “domeniu” se dovedeşte a fi însă Madonna.
Celebra cântăreaţă a realizat de-a lungul timpului numeroase pictoriale nud, însă cel mai recent îl reprezintă cel din 2014, când aceasta a împlinit 56 de ani.
De cealaltă parte, actriţa Kim Catrall, din serialul Sex and the City, a răspuns în 2008 provocării unui post tv de a reconstitui o operă de artă. Alături de câteva fotomodele, Kim, la vremea respectivă în vârstă de 52 de ani, a pozat topless în ceea ce avea să fie reconstituirea unui tablou al pictorului Tiziano Vecellio.
 
 

Vezi si

Un câine militar „s-a întors” pe front în trei picioare

Povestea câinelui militar Vas’ka a devenit virală după ce s-a întors pe frontul din Ucraina …