Thursday , January 20 2022

Shakira si Pique s-au despartit, dupa 7 ani de relatie

2017 pare să fie anul despărţirilor. Un alt cuplu celebru îşi spune adio. Este vorba despre Shakira şi Piqué, despre care tabloidele spaniole spun că au pus capăt relatiei.
shakira-pique

Fanii au reacţionat imediat la postarea Shakirei. “Rămas-bun, Pique” şi “Până la urmă divorţezi sau nu?” sunt câteva dintre comentariile fanilor artistei, care fac referire la despărţirea acesteia de jucătorul Barcelonei.
Shakira şi Gerard Piqué păreau unul dintre cele mai unite cupluri, însă presa spaniolă a speculat că şi-au spus adio. Artista şi fotbalistul de la FC Barcelona formau un cuplu de şapte ani. Au şi doi copii împreună, pe Mila şi Sasha.
Presa spaniolă susţine că cel mai suspect este faptul că Shakira nu prea mai vine la stadion, deşi înainte o făcea cu regularitate. De asemenea, de luni bune, artista şi fotbalistul nu s-au mai afişat împreună, ceea ce dă de înţeles că lucrurile au cam început să scârţie. Mai mult, surse apropiate de cuplu susţine că Shakira s-a mutat deja de-acasă, dar nu se ştie cu care dintre părinţi au rămas cei doi băieţei.
cancan.ro

Vezi si

Penelope Cruz vrea să joace cu soțul său, Javier Bardem, într-un musical

Penelope Cruz ia în calcul varianta de a juca alături de soţul său, Javier Bardem, …