Tuesday , February 27 2024

Shakira s-a despărţit de iubitul ei

Shakira şi iubitul ei, argentinianul Antonio de la Rua, cu care cântăreaţa columbiană are o relaţie de aproape 11 ani, au decis să se despartă, a anunţat, luni, cotidianul spaniol El Pais, citând surse din anturajul artistei.
“Cuplul a decis să se despartă după o relaţie de 11 ani” şi va face public acest lucru într-un comunicat comun, ce va fi publicat “în orele următoare”, anunţă ediţia electronică a cotidianului spaniol.
Antonio, fiul fostului preşedinte argentinian Fernando de la Rua, care a ocupat această funcţie în perioada 1999-2001, este, totodată, agentul cântăreţei columbiene, în vârstă de 33 de ani.
El Pais a descris, totodată, zvonurile referitoare la problemele cu care s-a confruntat cuplul Shakira-Antonio de la Rua în ultimele luni. “Problemele lor s-au intensificat la mijlocul lunii decembrie, când numele Shakirei a fost asociat cu cel al fotbalistului Gerard Piqué, legitimat la clubul FC Barcelona”. Pe atunci, Shakira, care locuieşte de câteva luni la Barcelona, a negat că ar avea o relaţie cu fotbalistul spaniol.
Potrivit aceluiaşi jurnal, Gerard Piqué apare în videoclipul cântecului interpretat de Shakira, “Waka Waka”, desemnat imnul oficial al Cupei Mondiale din 2010 din Africa de Sud, pe care artista columbiană l-a interpretat împreună cu grupul pop sud-african Freslyground. În iunie şi iulie 2010, Gerard Piqué a fost prezent şi el la competiţia din Africa de Sud, unde echipa Spaniei a câştigat titlul mondial.
Shakira Isabel Mebarak Ripoll, cunoscută pe plan internaţional sub numele de Shakira, este cântăreaţă, compozitoare, producător muzical, dansatoare şi filantroapă columbiană, care a devenit celebră la începutul anilor 1990. Shakira a câştigat două premii Grammy, şapte premii Latin Grammy şi a fost nominalizată la Globul de Aur, iar albumele ei s-au vândut în peste 50 de milioane de copii pe plan mondial. În 2008, Shakira, singura cântăreaţă sud-americană care a ajuns pe prima poziţie în U.S. Billboard Hot 100 şi în UK Singles Chart, a primit o stea pe celebrul bulevard al starurilor Hollywood Walk of Fame din Los Angeles.

Vezi si

statueta, Oscar, premiu, Obiectiv

Premiile Oscar 2024 vor fi acordate pe 11 martie. Unde poate fi văzută live ceremonia

Decernarea Premiilor Oscar va putea fi urmărită în direct, în 11 martie, de la ora …