Thursday , September 29 2022

SFÂŞIAT DE DURERE. Ultimele cuvinte pe care tatăl Micăi de la Abracadabra i le-a spus fiicei sale

Mica de la Abracadabra a murit, joi, după o hemoragie masivă cu ruptură esofagiană. Mica avea 31 de ani și fusese diagnosticată cu ciroză hepatică.
Tatăl Micăi, Toni Niculescu, a vizitat-o joi la secţia de Terapie Intensivă de la Spitalul Fundeni din Capitală, acolo unde ea s-a stins, şi, îngenuncheat de durere, şi-a strigat dragostea fată de fiica sa, potrivit cancan.ro.
Fără să-şi imagineze că va fi ultima oară când va discuta cu ea, tatăl Micăi a mângâiat-o pe cap şi i-a spus: “Te iubesc, frumoasa mea! Prinţul a venit să te ia în braţe”.
“Am fost cu toţii lângă ea, măcar atât. Când a murit Mica toţi colegii de la Abracadabra erau pe hol, în faţa salonului de Terapie Intensivă”, a spus şi Marian Râlea, îndrăgitul magician de la Abracadabra.
Mica a fost diagnosticată cu o afecţiune gravă a ficatului şi a fost internată la Spitalul Fundeni. După investigaţii, medicii nu i-au dat multe şanse la viaţă, întrucât ciroza de care suferea era în stare avansată şi nu s-a pus problema unui transplant.

Vezi si

A murit Coolio, rapperul care a câștigat un premiu Grammy. Avea 59 de ani (VIDEO)

Rapperul american Coolio, cunoscut mai ales pentru hiturile “Gangsta’s Paradise” și “Fantastic Voyage”, a murit …