Thursday , November 30 2023

Serialul “The Crown” își propune să prezinte cu demnitate ultimele zile ale prințesei Diana

Interpretarea rolului prințesei Diana în serialul “The Crown” timp de două sezoane i-a creat actriței Elizabeth Debicki sentimentul responsabilității de a fi cât mai autentică în fața numeroaselor persoane care venerează familia regală britanică, transmite miercuri Reuters.

“Există un sentiment profund de tragedie prezent în corpul tău atunci când interpretezi acea parte a poveștii”, a declarat Debicki într-un interviu acordat Reuters. “Însă, după ce l-am vizionat, ceea ce am făcut recent, și în timp ce se derula genericul, m-am gândit că am adus pe ecran un lucru cu adevărat serios”, a adăugat ea.

Cel de-al șaselea și ultimul sezon al serialului “The Crown”, alcătuit din două părți, explorează ultimele zile ale prințesei Diana, înainte de a pieri într-un accident de mașină. Ultimul sezon a avut premiera pe Netflix la 16 noiembrie.
Dramă istorică, serialul premiat cu Emmy, creat de Peter Morgan, relatează povestea domniei reginei Elisabeta a II-a pe fundalul diferitelor drame regale.
Debicki este de părere că efortul de a se lăsa “în voia sorții” și de a nu se mai “observa” pe ei înșiși în timpul filmărilor la acest serial a fost o experiență comună trăită de actorii din “The Crown”.
Presiunea de a surprinde familia regală britanică a fost intensă, mai ales în momentele în care era descrisă pierderea unei prințese de care mulți se simt încă legați, a povestit ea.
“Da, am lăsat acolo, pe ecran, toate bucățile din noi pentru că nu merită nimic mai puțin de atât”, a precizat Debicki.
În mod similar, în opinia lui Khalid Abdalla – care joacă rolul lui Dodi Fayed, fiul miliardarului egiptean Mohamed al-Fayed, care avea o relație romantică cu prințesa Diana – filmările alături de Debicki au reprezentat o responsabilitate uriașă. “Procesul de a face acest lucru împreună a fost tot ceea ce ți-ai putea dori de la o colaborare”, a declarat el.
Potrivit spuselor sale, pierderea prințesei Diana continuă să reprezinte o “traumă culturală” pentru “milioane de oameni din întreaga lume”. (Agerpres)

Vezi si

Jennifer Lopez lansează în februarie primul său album din ultimii 10 ani, “This is Me… Now”

Jennifer Lopez va lansa la 16 februarie mult-așteptatul album “This Is Me…. Now”, primul său …