Monday , February 6 2023

Serial Netflix filmat în România, cu Catherine Zeta-Jones. E continuarea filmului „Familia Adams”

Actorul român George Burcea (33 de ani) a fost ales să joace într-o producție Netflix, regizată de celebrul Tim Burton. Actorul român se va afla pe platourile de filmare alături de nume mari din lumea filmului, printre care actrița americană Catherine Zeta-Jones.

Cel mai recent proiect semnat de marele regizor Tim Burton se numește „Wednesday” și este un serial-continuare a faimosului film „The Addams Family”.

Actori celebri, printre care Catherine Zeta-Jones, vor juca în serialul regizat de Tim Burton. Serialul va fi realizat special pentru Netflix, iar filmările vor avea loc integral în România. Doar doi români au avut norocul de a primi roluri în filmul care promite să fie unul de succes: George Burcea și Victor Dorobanțu.

George Burcea va interpreta rolul majordomului familiei, Lurch, iar Victor Dorobanțu va interpreta rolul lui Thing.

„Din acest motiv am renunțat la meseria de marinar și am ales-o pe cea de actor”, a scris George Burcea, în cadrul unui InstaStory în care a anunțat mândru participarea sa în film.

Actriţa americană Catherine Zeta-Jones s-a declarat „nerăbdătoare” să joace rolul Morticia Addams în serialul filmat de Tim Burton. „Sunt pe cale să încep filmările în România. Sunt atât de încântată să lucrez cu marele Tim Burton şi cu designerul de machiaj şi costume cu care am mai lucrat, şi cu Luis Guzmán, care îl joacă pe Gomez, cu care am lucrat la «Traffic». Va fi o tovărăşie cu adevărat minunată. Sunt nerăbdătoare”, le-a declarat actrița reporterilor Entertainment Tonight, pe covorul roşu la gala premiilor Primetime Emmy.

Vezi si

Un câine militar „s-a întors” pe front în trei picioare

Povestea câinelui militar Vas’ka a devenit virală după ce s-a întors pe frontul din Ucraina …