Wednesday , February 8 2023

Serena Williams şi Novak Djokovici au dansat impreuna la Wimbledon, pe o piesa Bee Gees (VIDEO)

serena-nole

Jucătoarea americană Serena Williams şi tenismanul sârb Novak Djokovici au dansat împreună pe piesa “Night Fever”, a formaţiei Bee Gees, la evenimentul care a marcat încheierea turenului de la Wimbledon. Cei doi au reînviat astfel o tradiţie veche din anul 1977.
Jucătoarea americană Serena Williams şi tenismanul sârb Novak Djokovici au sărbătorit victoriile obţinute anul acesta la turneul de la Wimbledon dansând împreună. Cei doi sportivi au atras toate privirile asupra lor în timpul „Cinei Campionilor”, de la London Guildhall, prezentând audienţei o „coregrafie” specială, pe celebra piesă „Night Fever”, a formaţiei Bee Gees.
Tenismenii au reînviat astfel o tradiţie veche din 1977, anul când ceremonia de încheiere a evenimentului sportiv a fost transformată dintr-un bal într-o cină formală, scrie London Evening Standard.
„I-am propus asta Serenei şi lui Philip Brook (preşedintele All England Club, n. red), iar ei au fost de acord”, a explicat ulterior Djokovici.
„Sper că tradiţia nu a fost uitată – cred că Boris (Boris Becker, antrenorul tenismenului sârb, n. red) a dansat cu Martina Navratilova – aşa că am fost foarte încântat şi eu, pentru că Serena este o dansatoare excelentă. Eu mă gândisem mai degrabă la un vals – ceva mai sofiticat într-un astfel de context -, dar Serena a vrut să ne mişcăm mai mult, aşa că am luat în calcul mai multe variante şi aşa ne-am oprit la piesa Night Fever”, a adăugat el.

gandul.info

Vezi si

Roger Waters (Pink Floyd), invitat de Rusia să vorbească la ONU despre armele livrate Ucrainei

Rusia l-a invitat pe muzicianul englez Roger Waters, unul dintre fondatorii trupei Pink Floyd, să …

One comment

  1. SUPERB CEI MAI BUNI DINTRE CEI BUNI
    FELICITARI PENTRU VIATA LOR EXEMPLARA SI
    EXCEPTIONALA ACTIVITATE. CEI CA EI SE NASC DOAR O SINGURA DATA.