Thursday , February 9 2023

Serena Williams a facut marele anunt: Tenismena se marita

serena ohanian

Fostul numar 1 WTA Serena Williams a anuntat, joi, intr-un mod inedit, ca se va casatori. Si nu doar acest anunt a luat prin surprindere pe toata lumea, ci si numele celui caruia tenismena i-a spus “da”.
“Am creat o noua comunitate pe reddit”, a postat pe Facebook Serena Williams, cu link catre pagina de Reddit isaidyes (“Am spus da”, trad. – n.red.).
Aici aflam ca Serena, in varsta de 35 de ani, a ajuns intr-o seara acasa, fiind asteptata cu un bagaj cu destinatia Roma, unde s-a intalnit prima oara cu logodnicul sau, Alexis Ohanian, 33 de ani, unul dintre cofondatorii Reddit.
Ajunsi inapoi la Roma, acesta a cerut-o in casatorie, iar tenismena a acceptat, dupa cum povesteste ea insasi. Intregul anunt a fost postat de Serena sub forma unui poem, fara a da insa detalii suplimentare despre nunta.
Anuntul de joi seara a generat o multime de reactii si felicitari, atat in randul fanilor, cat si al presei internationale.
Cei doi s-au cunoscut in luna octombrie 2015, cand se vorbea despre o logodna a Serenei cu rapperul Drake.
Alexis Ohanian a fondat Reddit impreuna cu Steve Huffman, in anul 2005, reteaua avand in prezent 35 de milioane de utilizatori, scrie International Business Times.
In acest an, Ohanian a postat numeroase poze cu Serena si cu arene de tenis pe contul sau de Facebook.
Serena Williams, locul 2 WTA, va participa la turneul de la Auckland, Noua Zeelanda, in perioada 2-7 ianuarie, aceasta fiind prima competitie la care ia parte dupa ce a pierdut locul 1 mondial, la US Open.

Vezi si

Roger Waters (Pink Floyd), invitat de Rusia să vorbească la ONU despre armele livrate Ucrainei

Rusia l-a invitat pe muzicianul englez Roger Waters, unul dintre fondatorii trupei Pink Floyd, să …