Friday , September 30 2022

Serena Williams a făcut furori la prima apariţie pe covorul roşu, la 10 săptămâni după ce a născut

serena gala

Serena Williams a apărut pentru prima oară pe covorul roşu după ce a născut cu două luni şi jumătate în urmă. Jucătoarea de 36 de ani le-a atras atenţia tuturor, după ce a arătat fabulos la 2017 Glamour Women of the Year Awards.
Williams şi-a făcut apariţia într-o rochie neagră cu auriu Versace şi ne-a arătat musculatura impresionantă.
După naşterea fetiţei, Serena şi-a reluat uşor-uşor antrenamentele, obiectivul fiind să revină în competiţii în aproximativ 4 luni. Cel mai probabil ea va fi în plenitudinea forţelor la Roland Garros 2018, al doilea turneu de Grand Slam al anului.
serena gala1În altă ordine de idei, Williams și-a cumpărat o vilă de șase milioane de dolari, în Beverly Hills, California, la câteva zile după ce și-a scos la vânzare locuința din Bel-Air (un cartier din Los Angeles) și așteaptă să primească pentru aceasta aproape milioane de dolari americani.
Casa cumpărată de Serena are aproximativ 557 de metri pătrați, are cinci dormitoare și cinci băi. Design-ul interior al vilei este realizat într-un stil spaniol, des întâlnit în sudul Californiei. Împrejurul acesteia există foarte mult spațiu verde, însă curtea nu este suficient de mare și pentru construirea unui teren de tenis.
digisport.ro

Vezi si

A murit Coolio, rapperul care a câștigat un premiu Grammy. Avea 59 de ani (VIDEO)

Rapperul american Coolio, cunoscut mai ales pentru hiturile “Gangsta’s Paradise” și “Fantastic Voyage”, a murit …