Friday , December 2 2022

Serban Ionescu, imobilizat la pat de 6 luni. Are Boala Lyme de la muscatura de capusa

Cunoscutul actor Şerban Ionescu este imobilizat la pat de peste 6 luni din cauza unei probleme aparent insignifiantă: o muşcătură de căpuşă. Artistul urmează însă un tratament cu antibiotice, prescris de medici, scrie Ziarul Ring.
După ce în 2010 a fost la un pas să divorţeze de actriţa Magda Catone, în vara anului trecut, Şerban Ionescu a avut parte de o altă întâmplare nefastă: l-a muşcat o căpuşă.
Din nefericire, artistul a ajuns la medic abia când se declanşase Boala Lyme – o borrelioză cu manifestări neurologice, cardiace şi articulare.
Din acest motiv, actorul s-a retras temporar de pe scenă, neştiind încă cu certitudine când va reveni.
„Cred că nu e cazul să discut despre asta. E un tratament mai lung… e cu răbdare. Uitaţi-vă pe internet şi veţi vedea ce înseamnă borrelia asta. Nici măcar nu ştiu unde am fost înţepat de căpuşă. Vă daţi seama că, dacă simţeam sau ştiam imediat unde, nu ajungeam în faza asta. Simptomele sunt identice cu cele prezentate pe internet. În privinţa ameliorării, nu ştiu ce să spun acum… că nu am «încă ferestre deschise». Nu am ce să comentez în legătură cu boala asta. Am fost muşcat în vară”, a declarat Şerban Ionescu pentru Ziarul Ring.

Vezi si

Breșă de securitate în WhatsApp. 360 de milioane de numere, expuse

O breșă de securitate în WhatsApp a expus numerele de telefon a aproximativ 360 de …