Friday , October 7 2022

Serban Ionescu, grav bolnav, vrea sa grabeasca divortul de Magda Catone

Starea de sănătate a lui Şerban Ionescu s-a degradat din momentul în care a ajuns în ţară, actorul fiind internat de o săptămână la Terapie Inensivă. Ţintuit la pat, hrănit artificial, cu perfuzii şi cu branula în mână, marea dorinţă a artistului rămâne separarea de Magda Catone, cea care i-a fost soţie timp de 29 de ani. Deşi termenul este fixat pentru data de 19 octombrie, avocatul actorului, Cătălin Dancu, trage sfori să termine cât mai repede formalităţile.
Dorinţa lui Şerban Ionescu de a divorţa de Magda Catone nu numai că rămâne de neclintit, ba chiar se acutizează. Pe măsură ce trece timpul şi se apropie termenul de judecată, actorul devine nerăbdător şi i-a cerut avocatului său să grăbească lucrurile cât poate de mult şi să o convingă pe Magda să-i acorde divorţul de comun acord, pe cale amiabilă: “Poate o lămurim şI pe Magda Catone. Până acum a refuzat să vorbească cu noi. I-am trimis semnale că vreau să ne întâlnim, dar n-am primit nici un răspuns din partea ei. Eu nu înţeleg ce are de câştigat prin atitudinea asta. O să vorbesc cu ea săptămâna aceasta să o fac să înţeleagă şI să terminăm totul prin acordul părţilor. Nu vreau să mai aşteptăm până la termenul ăsta, de pe 19 octombrie, sper să terminăm cât mai repede. I-am zis “Dacă omul ăsta (n.r. Şerban Ionescu) o să iasă din scena vieţii, o să iasă frumos, dar tu, dacă refuzi divorţul, nu vei mai ieşi frumos”. Duminica viitoare mă duc din nou la Şerban să vorbim despre divorţ şI sper ca, până atunci, totul să fie aranjat”, a declarat Cătălin Dancu, pentru CANCAN.
De o săptămână, actorul Şerban Ionescu, diagnosticat de medicii din Germania cu scleroză laterală amiotrofică, este internat la secţia Terapie Intensivă, de la Spitalul Elias. Cu toate acestea, avocatul său susţine că actorul vorbeşte, zâmbeşte şI îşi umple timpul uitându-se la televizor, cât e ziua de lungă.

Vezi si

Jared Leto îl va întruchipa pe Karl Lagerfeld într-un film biografic

Actorul american Jared Leto va juca rolul lui Karl Lagerfeld într-un nou film biografic, relatează …