Wednesday , October 5 2022

Serban Huidu va fi na[ul fetitei Giuliei

Giulia Anghelescu, iubita lui Vlad Huidu, fratele “Cârcotaşului”, va naşte peste o lună o fetiţă, botezul fiind programat la începutul verii. Naşul bebeluşei va fi nimeni altul decât Şerban Huidu, cel care, multă vreme s-ar fi opus, conform presei, acestei poveşti de dragoste.
Giulia Anghelescu este foarte fericită. În aprilie va da naştere primului ei copil, o fetiţă, pe care o va boteza Sabrina, după numele mamei lui Vlad. Viitorii părinţi au făcut o lungă listă cu posibilii naşi, printre care figurau ştirista Bianca Ioniţă, de la Kanal D, şi Ela Voineag, de la Music Channel.
Apropiaţii lor susţin însă că “bătălia” pentru postul de naş a fost câştigată chiar de viitorul cumnat al cântăreţei, Şerban Huidu, el şi Vlad având o relaţie foarte apropiată. În sfârşit, cu acest prilej, se pune punct războiului rece dintre interpretă şi Şerban, nu puţini fiind aceia care susţineau că el nu ar fi plăcut- o niciodată pe Giulia, pe motiv că artistele nu ar fi femei de casă.
Giulia Anghelescu şi Vlad Huidu s-au cunoscut în toamna anului 2007, după care au devenit şi colegi de serviciu la Kiss FM. În septembrie 2008, pe când se aflau în Paris, Vlad şi-a luat inima în dinţi şi a cerut-o pe Giulia în căsătorie. În noiembrie 2009, cei doi s-au despărţit, urmând o mare împăcare, la începutul anului trecut.

Vezi si

Alec Baldwin scapă de proces după moartea Halynei Hutchins. El s-a înțeles cu soțul victimei, care va deveni producător al filmului „Rust”

Alec Baldwin a scăpat de procesul intentat de familia Halynei Hutchins, directoarea de imagine ucisă …