Tuesday , September 27 2022

Serban Huidu nu va mai aparea in prim-plan, din "respect pentru victimele cumplitului accident"

Şerban Huidu spune, într-un mesaj postat pe blogul personal, că emisiunea “Cronica Cârcotaşilor” trebuie să continue fără el în rolul de prezentator, precizând că nu va mai apărea în prim plan în cadrul programului, “din respect pentru victimele cumplitului accident”.
“Am trăit un ultimul an încercări ale vieţii pe care nu le doresc nimănui. Mă doare sufletul… Am creat în ultimii ani un fenomen numit Cronica Cârcotaşilor de care sunt mândru şi care trebuie să continue fără mine în rolul de prezentator! Vreau să îmi asigur însă colegii că îi voi ajuta cu tot ce am învăţat în aceşti 17 ani!”, spune Şerban Huidu în mesajul său.
El precizează că nu va mai apărea “în prim plan” în emisiunea “Cronica Cârcotaşilor”, din “respect pentru victimele cumplitului accident”.
“Nu am susţinut niciodată că sunt fără pată, dar reacţia unor colegi de presă m-a lăsat fără grai. Vă rog să înţelegeţi că Şerban Huidu nu se agaţă de statutul de persoană publică şi că niciodată nu a făcut acest lucru. Pe scurt, aş vrea să nu confundaţi omul Huidu cu emisiunea în sine, care este exprimarea unei idei de mai bine şi care a fost tot timpul confundată cu o emisiune de umor! Este o emisiune de opinie care se foloseşte de umor! Atât! Pentru asta cronica trebuie să continue!”, mai spune Şerban Huidu.
De asemenea, Huidu le mulţumeşte fanilor şi prietenilor săi, rugându-i să îl ierte. “Vreau să le mulţumesc fanilor şi prietenilor care au rămas lângă mine în aceste cumplite momente şi să asigur rudele victimelor de adânca mea compasiune. Nu sunt cuvinte care să descrie dezastrul sufletesc pe care l-am produs lor, mie şi familiei mele! Vă rog să mă iertaţi!”, mai spune Şerban Huidu.
Mesajul lui Şerban Huidu vine după ce Mihai Găinuşă a declarat, luni că o ediţie specială a emisiunii “Cronica Cârcotaşilor”, în care se va discuta despre viitorul acestui program şi al echipei sale, din care nu va mai face parte Şerban Huidu, va fi difuzată miercuri, de la ora 20.30, pe Prima TV.
De altfel, reprezentanţii Prima TV au declarat vinerea trecută, pentru MEDIAFAX, că emisiunea “Cronica Cârcotaşilor” se va relua în 2 noiembrie la Prima TV, după două săptămâni de pauză. “Pe 2 noiembrie se va relua difuzarea emisiunii, dar încă nu am decis în ce formulă”, au declarat atunci reprezentanţii televiziunii.
Pe de altă parte, emisiunea matinală “Cronica Cârcotaşilor” de pe Kiss FM, prezentată în mod obişnuit de Şerban Huidu, Mihai Găinuşă şi Oana Paraschiv şi întreruptă în 17 octombrie, după accidentul lui Şerban Huidu, a fost înlocuită luni dimineaţa cu programul “Kissteria Matinală”, cu Johnny şi Angel.
Iniţial, în 17 octombrie, “Cronica Cârcotaşilor” de pe Kiss FM a fost înlocuită cu “Kiss Music”, la momentul respectiv reprezentanţii companiei din care face parte postul de radio declarând că emisiunea matinală nu va fi difuzată toată săptămâna. “Cronica Cârcotaşilor” de la Kiss FM, difuzată în mod obişnuit de luni până vineri, de la 7.00 la 10.00, a fost întreruptă în urma accidentului din 16 octombrie în care a fost implicat Şerban Huidu şi care a fost soldat cu moartea a trei persoane.

Vezi si

După decesul reginei Elisabeta a II-a, preţul de vânzare al câinilor Corgi atinge noi recorduri

Câinii Corgi, patrupede de talie mică adorate de regina Elisabeta a II-a, au atins preţuri …