Sunday , December 4 2022

Serban Huidu: "Când m-am trezit, m-au întrebat cât fac 8 ori 5 și eu am răspuns că 500"

Şerban Huidu a vorbit pentru prima dată despre experienţa pe care a trăit-o anul trecut, când a fost la un pas să-şi piardă viaţa.
“Este o diferență enormă între cum am fost și cum sunt acum. Când m-am trezit, m-au întrebat cât fac 8 ori 5 și eu am răspuns că 500. Acestea, însă, devin amintiri. Familia și în special cei doi băieți ai mei m-au tras înapoi la viață. De mai multă vreme mi-am reluat activitățile normale. Aproape toate. Particip la emisiuni, produc “Cronica Cârcotașilor”, conduc mașina, desigur”, a povestit Huidu, într-un interviu special acordat ziarului Evenimentul Zilei.
Șerban Huidu a povestit, de asemenea, un alt episod incredibil petrecut la revenirea sa din comă, atunci când a crezut că se află la Lima, în Peru. “Amuzant mi se pare că atunci când m-am trezit am spus că sunt la Lima. Citisem “Mătușa Julia și condeierul”, de Mario Vargas Llosa, o carte care m-a marcat foarte mult dacă m-am întors de Dincolo cu ea în cap”, a explicat Huidu, în EVZ.
Cârcotaşul nu-şi aminteşte ce s-a întâmplat în primele momente de după accident şi a dezvăluit că a avut nevoie de un tratament puternic pentru a-şi reveni.
“Nu îmi aduc aminte cum este dincolo. Câteva luni am luat nişte medicamente foarte puternice. Mă simţeam ca şi cum aş fi fost beat tot timpul”, a povestit Huidu despre momentele care au urmat accidentului îngrozitor din 27 decembrie pentru evz.ro.

Vezi si

Încoronarea lui Charles. Coroana Sf. Edward a părăsit Turnul Londrei pentru a fi modificată (Foto)

Coroana Sf. Edward, piesa centrală a bijuteriilor monarhiei britanice, a părăsit Turnul Londrei, unde este …