Thursday , October 6 2022

Serban Huidu, abatut la nunta fratelui sau cu Giulia. A disparut imediat dupa ceremonie

Dupa o relatie de cinci ani, cu urcusuri si coborasuri, Giulia si Vlad Huidu sunt acum o familie fericita, cu acte in regula.
Dupa ce, in urma cu doua saptamani, s-au casatorit in secret in fata ofiterului starii civile, Giulia si Vlad au trecut, ieri, prin cea mai frumoasa si emotionanta zi din viata lor. Nunta si botezul au avut loc la Biserica Sf. Elefterie din Capitala, iar dintre invitati n-ar fi putut lipsi Serban Huidu, fratele lui Vlad, condamnat in urma cu zece zile la doi ani si jumatate de inchisoare cu suspendare. Desi probabil si-ar fi dorit sa spuna pas acestui eveniment, pentru a nu fi nevoit sa dea ochii cu presa, “carcotasul”, imbracat elegant, in costum negru, a indurat cu stoicism bliturile si camerele de filmat. Serban si sotia lui au fost adusi la biserica de catre sofer, iar prezentatorul TV si-a lasat partenera in urma, mergand in pas alergator catre usa catedralei. Cu chipul impietrit, Huidu n-a schitat niciun gest, nu s-a uitat nici in stanga, nici in dreapta, a ignorat absolut tot in jurul lui, iar dupa ceremonie a plecat la fel de grabit, chiar inainte ca mirii sa iasa din biserica. Serban a fentat astfel si momentul de final, in care toti invitatii au ramas pentru felicitari si pentru a face cateva poze de grup ca amintire.
cancan.ro

Vezi si

Alec Baldwin scapă de proces după moartea Halynei Hutchins. El s-a înțeles cu soțul victimei, care va deveni producător al filmului „Rust”

Alec Baldwin a scăpat de procesul intentat de familia Halynei Hutchins, directoarea de imagine ucisă …