Thursday , August 5 2021

Selly, lectie pentru televiziunile amatoare de senzational. Si-a regizat un accident pentru a demonstra cat de usor se propaga un fake news

Selly, cunoscutul vlogger în vârstă de 18 ani, a vrut să dea o lecție jurnaliștilor avizi de știri senzaționale, așa că a regizat un accident urmat de un scandal în care ar fi fost implicat.

Joi, mai multe televiziuni și publicații au prezentat filmarea, după ce imaginile video au fost trimise către presă chiar de Selly (de pe un alt canal de YouTube, nu cel personal). De fapt, clipul regizat de el este o reactie la o stire falsa difuzata de o televiziune de stiri acum doua saptamani, care titra pe burtiera “Urlete in casa lui Selly! Picioare in gura!” in timp ce vloggerul se afla de fapt in vacanta la mare. Urmariti si judecati:

Tânărul spune că a vrut astfel să dea o lecție televiziunilor care publică informații fără să verifice veridicitatea acestora și, prin urmare, dezinformează publicul.

“Totul a fost regizat de mine. Probabil că vă întrebați de ce mi-aș regiza propriul accident. Am făcut asta doar ca să vă demonstrez cât de ușor este să dezinformezi și să vă arăt că nu tot ce vedeți la televizor este adevărat!”, spune Selly.

Vezi si

Jennifer Aniston dezvăluie că ar lua oricând lecții de stil pe covorul roșu de la Jennifer Lopez

De peste 30 de ani o obișnuită a covorului roșu, Jennifer Aniston dezvăluie acum că …