Friday , May 24 2024

Selena Gomes, diagnosticata cu o boala incurabila, si-a anulat concertele

selena-gomes

Cand artista Selena Gomez a anuntat ca isi anuleaza turneele programate in Asia si Australia, pentru a se ocupa de lucruri personale, au aparut zvonuri despre o internare la dezintoxicare.
Informatii mai recente vorbesc insa de faptul ca Selena incearca sa se impace cu ideea ca sufera de Lupus, o maladie autoimuna, incurabila, informeaza Huffington Post.
Cantareata de 21 de ani a fost diagnosticata cu aceasta boala in urma cu cativa ani si, recent, a trecut prin mai multe manifestari ale bolii, care i-au provocat tumefierea fetei, oboseala extrema si dureri in articulatii.
“Selena a muncit din greu in ultimii ani iar acum boala isi face simtita prezenta”, a declarat pentru presa un apropiat al vedetei.
“E constienta ca are nevoie de timp pentru ea, pentru a se ocupa de boala, daca vrea sa traiasca o viata lunga si implinita.”
Reprezentantii Selenei Gomez au refuzat sa comenteze aceasta ipoteza, insa, cand a fost lansat zvonul despre posibila ei dependenta de alcool, apropiatii ei au declarat ca “Selena nu are o cadere nervoasa. Vrea sa fie cat mai sanatoase si asta presupune sa ia o mica pauza. Dar  ea e in regula”.

Vezi si

Cannes 2024:  Regizorul argentinian Federico Luis a câștigat Marele Premiu al secțiunii Semaine de la Critique

Regizorul argentinian Federico Luis a câștigat miercuri seară Marele Premiu al secțiunii Semaine de la …