Secretele vedetelor, dezvaluite de menajere. De ce miroase urat acasa la Miley Cyrus

reportersite
10 februarie 2017, 16:16

miley cyrusSe ştie deja că vedetele internaţionale plătesc bani grei pentru staff-ul personal, cel mai bun exemplu ar putea fi starul hollywoodian Johnny Depp care cheltuie lunar peste 300.000 de dolari pentru remuneraţia celor 40 de oameni care se ocupă de proprietăţile lui.

Deşi ar trebui să fie foarte discreţi şi să se ferească de declaraţiile răutăcioase la adresa şefilor, unii au ales să vorbească după ce au scăpat de sub controlul vedetelor, iar detaliile par a fi destul de picante.

Cântăreaţa Taylor Swift este o mare iubitoare de pisici, iar o fostă angajată a acesteia a dezvăluit că toată casa e plină de păr de pisică. Mai mult de atât, artista are numeroase piese vestimentare cu imprimeuri de pisică.

Nici actriţa Kristen Stewart nu a scăpat de bârfele angajaţilor, care au declarat că lasă mucuri de ţigară prin toată casa: în duş, în ghivecele cu flori şi chiar şi în frigider.

Jennifer Lopez s-a făcut deja remarcată pe „piaţa menajerelor”, care fug de ea, pentru că este zgârcită şi plăteşte prost.

Nimeni nu şi-ar fi închipuit asta, dar adevărul este că Mariah Carey are mari probleme cu alcoolul. Membrii echipei de make-up ai vedetei au dezvălui că a trebuit să o machieze în timp ce era aproape leşinată din cauza băuturii.

Nu doar Miley Cyrus este o fire rebela, ci şi câinii ei. Menajera cântăreţei a declarat că în casa cântăreţei miroase foarte urât, deoarece câinăă acesteia îşi fac nevoile peste tot prin casă.

Sursă: www.perfecte.ro