Wednesday , November 30 2022

Secretele din dressingul Andreei Esca

esca

Desi are in garderoba si piese de designer, pentru care a platit cate o mica avere, Esca este destul de ponderata atunci cand vine vorba de cumparaturi, si asta pentru ca sotul ei, afaceristul Alexandre Eram, o mai trage de maneca atunci cand este pe cale sa faca vreun exces.
Imbracata mereu in sacou la pupitrul stirilor, Andreea Esca abordeaza tinute clasice, feminine sau relaxate in timpul liber sau atunci cand merge la evenimente mondene. Adepta a rochiilor si a fustelor, in general, vedeta si-a creionat un stil “curat”, cu produse vestimentare in linii clasice si acecsorii deosebite, care fac diferenta.
Desi are o garderoba impresionanta, care starneste invidie in randul colegelor sale de breasla, Andreea nu strange hainele la infinit si, in loc sa le depoziteze in cine stie ce cotlon, prefer sa-si faca fericite doua amice din copilarie. “Imi fac curatenie periodic in dressing, sortez hainele si le daruiesc amicelor mele. Am doua prietene din copilarie si am norocul ca ele sa se potriveasca cu mine la dimensiuni. Cand ii dau uneia, cand alteia, am grija sa le impart in mod egal ca nici una dintre ele sa nu se supere”, a declarat vedeta pentru WOWbiz.ro.
Desi nu merge la shopping foarte des, Andreei ii place sa mai arunce cate un ochi prin magazine si uneori i se intampla sa isi doreasca obiecte vestimentare cam scumpe. In acele momente, sotul ei, Alexandre Eram, este cel care o pondereaza si ii mai taie elanul: “Cand imi place ceva imi cumpar, mai ales daca imi si permit. De multe ori ii cer parerea si sotului meu, atunci cand vreau sa achizitionez un lucu. Insa el imi atrage atentia daca un obiect este prea scump. Am in garderoba si produse accesibile, am si lucruri clasice pe care le port mai multe sezoane”, povesteste Andreea.

Vezi si

Metallica lansează un nou album. Trupa face un turneu de un an în Europa și America

Metallica anunță lansarea unui nou album și un turneu de un an și jumătate în …