Sean Penn i-a trimis un biletel fostei sotii, Madonna: “Dupa 30 de ani afurisiti…”

reportersite
23/09/15 ora:7:59pm

madonnaMadonna a povestit in timpul unui concert recent, chiar de pe scena, ca unul dintre fostii sai soti, Sean Penn, i-a trimis un bilet dupa un concert la care a asistat, saptamana trecuta.

Cantareata, care a fost casatorita cu actorul timp de patru ani, divortand de el in 1989, nu s-a sfiit sa spuna fanilor sai si ce continea epistola trimisa de actor dupa concertul sustinut in Madison Square Garden. Acesta asistase la concert in primele randuri, impreuna cu unul dintre copiii sai, Dylan, model, relateaza ContactMusic.

“Am sustinut un concert in Madison Square Garden, poate ati auzit de el. Iar fostul meu sot era acolo! Va puteti imagina?”, a exclamat Madonna.

Potrivit acesteia, Sean Penn a mai asistat la un concert de-al Madonnei, in urma cu 30 de ani, in acelasi loc. “Era foarte suparat atunci pe mine ca am purtat un costum prea decoltat. Asta nu e o minciuna!”, a spus Madonna de pe scena.

“In orice caz, dupa concert mi-a scris o scrisoare si mi-a spus ca in sfarsit imi apreciaza arta. (…) Dupa 30 de ani afurisiti…”, a mai spus diva.

Presa mondena scria cu ani in urma ca Madonna a fost batuta de Sean Penn, care in acea vreme avea si probleme cu alcoolul. Actorul nu a fost insa niciodata acuzat oficial.

ziare.com