Wednesday , June 7 2023

Se zvoneste ca sunt impreuna: O romanca l-a insotit pe Ronaldinho in loja, la carnavalul de la Rio

Plecata acum opt ani din Romania, blonda Lili Cheveresan a reusit sa puna mana pe unul dintre cei mai charismatici fotbalisti ai ultimelor decenii, Ronaldinho. In urma cu un an si jumatate au aparut primele informatii despre o posibila legatura a lor, dar ei au negat ca ar avea o relatie. Acum, insa, le va fi mult mai greu sa faca acest lucru. Super-fotbalistul brazilian a participat la carnavalul de la Rio, unde a inchiriat o loja pentru treizeci de persoane. Printre acestea s-a regasit si romanca Lili, careia i-a acordat o atentie speciala in ambele seri in care jucatorul s-a distrat la celebra fiesta sud-americana. Cei doi au fost foarte apropiati si au schimbat vorbe dulci la ureche, dar nu au dansat, pentru ca Ronaldinho le-a promis conducatorilor de la Flamengo ca nu se va da in spectacol la carnaval, asa cum o facea in anii precedenti.
Lili Cheveresan are legaturi cu lumea mondena si in Romania. Astfel, partenera lui Ronaldinho este cea mai buna prietena a Roxanei Ungureanu. Lili si vedeta “Playboy” se stiu de foarte multi ani si au o relatie speciala, avand la baza pasiunea comuna pentru moda, Roxana fiind unul dintre cele mai apreciate manechine autohtone.
Blonda care se iubeste cu Ronaldinho s-a nascut la Timisoara si a terminat Liceul de Arte. Dupa aceea, ea a intrat la Facultatea de Arte Plastice, de unde a plecat cu o bursa in Italia. Sosirea in “Cizma” i-a deschis nenumarate optiuni si a ajuns sa lucreze ca make-up artist la diverse prezentari de moda. La un astfel de eveniment, desfasurat la Milano, l-a intalnit si pe Ronaldinho, care la acea vreme juca pentru AC Milan. Romanca l-a cucerit rapid pe sud-american, care a luat-o apoi cu el in Brazilia, dupa transferul la Flamengo.

Vezi si

Dorin Cioabă, autointitulat rege al romilor, invitat la Viscri la recepția oferită de Regele Charles. „Soția mea vrea să devină vecină cu Regele”

Autointitulatul rege al romilor, Dorin Cioabă, invitat, marţi, la recepţia oferită la Viscri de Regele …