Wednesday , February 1 2023

Se unesc doua familii putred de bogate si controversate: Hilton si Rothschild

hilton-rothschild

Nicky Hilton se marita vineri cu James Rothschild, unind astfel doua familii extrem de bogate si controversate. Ceremonia va avea loc chiar la Palatul Kensington, resedinta lui Kate si William, locul unde si printesa Diana locuia.
Nicky Hilton, sora mai mica a lui Paris, are 31 de ani si urmeaza sa devina sotia lui James Rothschild, dintr-o familie care are cea mai mare afacere in domeniul bancar din Europa.
Practic, remarca Daily Mail, e o alianta intre doua dinastii, intre doua familii afundate in scandaluri, care pana acum nu au avut prea multe in comun in afara de averi colosale.
Averea familiei Hilton a fost facuta de strabunicul lui Nicky, Conrad Hilton, care a fost casatorit cu Zsa Zsa Gabor. Unchiul lui Nicky, Conrad Nicholson Hilton, a fost casatorit pentru scurta vreme cu alta actrita celebra, Elizabeth Taylor. Intr-un moment de betie, acesta a lovit-o in stomac pe diva, care a pierdut atunci o sarcina.
Cat despre bunicul lui Nicky, Barron Hilton, acesta a anuntat ca va dona mare parte din averea sa.
Familia a mai fost zguduita de un scandal, in urma cu cativa ani, cand pe Internet a aparut o inregistrare cu Paris Hilton, in timpul unei partide de sex.
Bazele averii familiei cu care Nicky se inrudeste au fost puse de Mayer Amschel, intr-un ghetou evreiesc din Frankfurt, in urma cu 250 de ani. Averea a fost lasata celor cinci copii ai sai.
Desi din a doua jumatate a secolului XIX, competitia le-a erodat puterea, urmasii sai au ramas unii dintre cei mai bogati britanici.
Tatal mirelui a fost cel mai tanar dintre copiii lui Victor Rothschild. Nascut intr-o familie bogata si cu un viitor luminos in fata, acesta s-a sinucis cand James era doar un adolescent. Acesta trebuia sa aiba grija de banca familiei, pe care trebuia sa o preia de la varul sau Sir Evelyn de Rotschchild, insa era mai preocupat de agricultura si de cursele de masini.
Sinuciderea sa, in 1996, a venit la sase saptamani de la moartea mamei sale, Teresa. Familia sa a anuntat ca suferea de depresie. A fost gasit spanzurat intr-o camera luxoasa de hotel din Paris.
Mama lui James, nascuta Anita Guinness, avea doar 38 de ani cand sotul ei s-a sinucis. Ea si cei trei copii ai sai au mostenit o avere de aproape 30 de milioane de dolari. Ulterior s-a recasatorit.
La nunta, Nicky va purta o rochie “traditionala” Valentino de aproape 80.000 de dolari, dar si inelul estimat la 1,5 milioane de dolari, cu un diamant de opt carate.
Mireasa are o careiera in moda, ea colaborand cu mai multe branduri. In septembrie 2014, a lansat o colectie de bijuterii, urmata de una de genti si, recent, una de make-up.
Aceasta s-a aflat in relatii cu modelul Marcus Shenkenberg, cu David Katzenberg. Averea sa este estimata la 12 milioane de lire sterline.
Cat despre mire, James, in varsta de 31 de ani, acesta este bancher de mai multi ani, iar recent si-a scos la vanzare casa din Marea Britanie, ceea ce trimite cu gandul la o mutare in New York, impreuna cu Nicky. Nu e un mare iubitor al vietii duse in lumina reflectoarelor. Inainte de a fi cu Nicky, acesta a avut o relatie cu Astrid Harbord, confidenta a ducesei de Cambridge.
Cei doi s-au intalnit in 2011, la Roma, la nunta Petrei Ecclestone cu omul de afaceri James Stunt. Nicky a povestit ca a fost iubire la prima vedere.
Nicky s-a casatorit in 2004 cu un bancher, Todd Meister, insa dupa opt saptamani mariajul a fost anulat.
ziare.com

Vezi si

J.Lo, Oprah, Sharon Stone, Sofia Vergara, Kim Kardashian, la petrecerea Anastasiei Soare, „regina sprâncenelor de la Hollywood”

Românca Anastasia Soare, CEO și fondatoare a companiei de cosmetice Anastasia Beverly Hills, a organizat …