Saturday , November 26 2022

Se filmează cel mai scump serial din istorie, „Lord of The Rings”. Când va fi lansat

Prima imagine oficială din serialul „Lord of The Rings” a fost postată pe Twitter. De asemenea, a fost anunțată și data lansării. Pentru acest serial a fost alocat un buget inițial de 465 de milioane de dolari. Cel mai probabil numele producției nu va rămâne acesta.

„O nouă călătorie începe”, au scris cei de la Amazon Studios, pe Twitter. Prequelul la filmele Lord of the Rings și Hobbit va avea premiera pe 2 septembrie 2022, notează filmnow.ro.

Pentru primul sezon au fost comandate opt episoade, iar producătorii J.D. Payne și Patrick McKay ar fi încheiat deja filmările, în aprilie, în Noua Zeelandă. Vor urma alte patru sezoane, se pare.

În total, serialul va costa 1 miliard de dolari, notează Business Insider, iar potrivit THR, va deveni cel mai scump serial tv din istorie.

Evenimentele din acest serial dramă au loc cu mii de ani înainte de cele din filmele „The Hobbit” și „Lord of the Rings”.

Trilogia lui Peter Jackson a obținut $2,991 miliarde de dolari la box office-ul global, în timp ce trilogia Hobbit a produs $2,931 miliarde.

 

Vezi si

Cercetătorii britanici afirmă că o monedă rară de la Brukenthal dovedește că un împărat roman “pierdut”, Sponsian, ar fi condus Dacia romană

Cercetătorii britanici de la Universitatea din Glasgow (Scoția) susțin că un împărat denumit Sponsian ar …