Se destrama cuplul Brad Pitt-Angelina Jolie? Actorul nu vrea sa asiste la sinuciderea mamei copiilor sai

reportersite
12 octombrie 2015, 11:58

jolie slabaCuplul „Brangelina” ar fi la un pas de colaps, potrivit mai multor reviste americane, din cauza nemultumirii actorului Brad Pitt (51 de ani) ca sotia sa, Angelina Jolie (40 de ani), care sufera de anorexie de ani de zile, nu urmeaza niciun tratament impotriva acestei maladii.

Dar starea ei se agraveaza pe masura ce trece timpul, ajungand la un punct in care devine un pericol pentru propria familie. Ingrijorat de starea sotiei sale, Brad Pitt ar fi dat, potrivit 7sur7.be, un ultimatum: fie Angelina devine constienta de boala sa, fie el pleaca cu copiii.

„El vrea ca Angie sa se concentreze asupra ei si asupra familiei sale inainte de a fi prea tarziu. Brad i-a spus ca el nu vrea sa fie expusi copiii la aceasta situatie pentru un timp indelungat si ca nu intentioneaza sa asiste fara sa faca nimic la ‘sinuciderea mamei copiilor sai'”, a declarat o sursa apropiata cuplului „Brangelina”, pentru revista Star.

Sursa a adaugat ca Brad Pitt isi iubeste sotia si doreste sa fie sanatoasa, dar ea nu are grija de sanatatea ei.

Potrivit mai multor surse media din SUA, citate de publicatia belgiana 7sur7.be, Angelina Jolie are o greutate de sub 40 de kilograme.

Situatia starii de sanatate a Angelinei Jolie pare ingrijoratoare de mai multi ani, media observand cu ingrijorare pierderea in greutate a actritei, scrie metronews.fr. La momentul filmarii „Unbroken”, produs de Jolie, actorul japonez Miyavi a marturisit ca a fost surprins „de cat de subtire este” aceasta.

De asemenea, guvernanta copiilor cuplului Pitt-Jolie a declarat pentru presa ca Angelina Jolie a suferit de anorexie fiind internata acum cativa ani pentru a fi alimentata sub supraveghere medicala, mai noteaza publicatia metronews.fr.