Tuesday , May 11 2021

Scorpions, în concert la Bucureşti

Membrii Scorpions şi-au anunţat retragerea glorioasă din rândul greilor rockului printr-un turneu gigant, “Get Your Sting And Blackout World Tour”, început pe 10 martie anul trecut, la Praga, şi care se va încheia la sfârşitul anului 2012.
Trupa Scorpions va susţine un concert la Bucureşti, la Zone Arena, pe 9 iunie, în cadrul turneului de adio, “Get Your Sting And Blackout World Tour”, potrivit mediafax.ro.
Începând din 7 iunie, în Bucureşti, Zone Arena se va transforma în cartierul general al celor peste 110 membri ai staff-ului tehnic al formaţiei Scorpions, pentru ca în 9 iunie românii să fredoneze alături de muzicieni versurile pieselor “Wind of Change”‘ “Still Loving You” şi alte melodii devenite adevărate legende ale muzicii.
Membrii Scorpions vor ajunge în Bucureşti cu două zile înainte de concert, cu un avion privat, din Budapesta, urmând ca la aeroport să fie aşteptaţi de cinci limuzine.
Concertul de la Zona Arena va fi organizat de compania Project Events. “Am negociat timp de aproape un an cu managementul trupei. Ne-am dorit foarte mult să îi aducem pentru ultima oară la Bucureşti. Scorpions are foarte mulţi fani în România, iar spectacolul pe care ei îl fac pe scenă este deosebit”, spune Sorin Săraru de la Project Events.
Preţurile biletelor vor fi următoarele : 128 de lei la Gazon B, 190 de lei la Gazon A, 265 de lei în faţa scenei, în sectorul Golden Circle, şi 350 de lei la tribună. Acestea vor putea fi cumpărate în perioada 10 – 13 februarie doar din Magazinul biletoo.ro din Unirea Shopping Center, iar de luni, vor putea fi găsite în reţeaua magazinelor biletoo.ro din toată ţara, Unirea Shopping Center, Magazinele Diverta, Sala Palatului, Librăria Eminescu, Magazinul Victoria, Magazinul Muzica, Palatul Naţional al Copiilor, Staţia de Metrou Unirii 1 şi online, pe biletoo.ro, bilete.ro, myticket.ro, blt.ro, biletfan.ro şi ticketpoint.ro.
În perioada 10 – 13 februarie vor fi puse în vânzare câte 500 de bilete la preţuri promoţionale, reduse cu 15%, în sectoarele Golden Circle şi Gazon A. Aceste bilete reduse vor putea fi cumpărate doar de la magazinul Biletoo aflat în Unirea Shopping Center.

Vezi si

Bennifer 2.0. Ben Affleck și Jennifer Lopez, escapadă romantică în Montana, la 17 ani de la despărțire

După ce au trecut prin atâtea, la 17 ani de la despărţire, Jennifer Lopez și …