Thursday , March 30 2023

Scarlett Johansson este însărcinată. Actrița și Colin Jost, starul Saturday Night Live, așteaptă primul lor copil

Scarlett Johansson este însărcinată. Actrița, cunoscută pentru rolurile sale din filme de acțiune, dar și pentru roluri complexe, care i-au adus inclusiv nominalizări la cele mai importante premii ale industriei, așteaptă un copil din relația cu actualul său soț, Colin Jost. Ea mai are o fiică, din relația cu Romain Dauriac, Rose Dorothy Dauriac născându-se în 2014.

Conform elle.ro, multiple surse din apropierea actriței au raportat către presă faptul că Scarlett Johansson este însărcinată cu al doilea copil al său, unele arătând chiar că acesta va veni pe lume în curând. Starul din Avengers, în vârstă de 36 de ani, pare să-și fi ascuns sarcina până acum, dar primele zvonuri în legătură cu un eventual copil au apărut în luna iunie, atunci când actrița a anunțat că nu va participa la anumite evenimente pentru promovarea celui mai recent proiect al său, Black Widow.

În schimb, Johansson a acordat interviuri pe Zoom, cea mai recentă apariție fiind cea din show-ul lui Jimmy Fallon, Tonight Show, unde actrița a fost filmată de la umeri în sus. Zvonul că Scarlett Johansson este însărcinată a fost alimentat și de absența sa de la un eveniment de promovare Black Widow din Hamptons, în apropiere de locul unde aceasta deține o casă de vacanță și unde, în alte veri, putea fi văzută deseori plimbându-și câinii pe plajă. Zvonurile s-au intensificat, mai cu seamă că de lansarea filmului, un blockbuster cu buget uriaș, se leagă speranțele oamenilor din industrie, care vor să convingă oamenii să revină în sălile de cinema după repetatele restricții.

Vestea că Scarlett Johansson este însărcinată vine după ce aceasta și partenerul său, Colin Jost, unul dintre starurile show-ului Saturday Night Live, au anunțat că s-au căsătorit în secret în luna octombrie a anului trecut, după trei ani de relație. Cei doi s-au întâlnit chiar la filmările pentru SNL, și au început o relație în 2017, după ce Johansson a divorțat de Romain Dauriac. Apoi, vedetele și-au anunțat logodna în luna mai a anului 2019.

Vezi si

Amsterdamul lansează o campanie de descurajare a turiștilor care vin doar ”să se dezlănțuie” în oraș

Municipalitatea Amsterdamului a anunțat marți lansarea unei campanii menite să descurajeze turiștii să vină doar …