Wednesday , December 7 2022

Scandalul "Burlacul" la Antene: Draghia dat afara, Augusta Lazarov suspendata

Intreaga situatie care a culminat cu indepartarea lui Vladimir Draghia de la “Burlacul” a fost generata se pare de zvonurile care s-au nascut in jurul potentialei relatii intime dintre Draghia si sefa Divertismentului din Antena 1, Augusta Lazarov. Surse din echipa sustin ca nu doar el a avut de tras din cauza acestei situatii, ci si Augusta, care a fost suspendata de la sefia formatului.
Apropierea dintre Augusta Lazarov si actorul Vladimir Draghia le-a daunat amandurora. Zvonurile ca acestia au depasit sfera colaborarii profesionale – fapt descoperit si de reporterii CANCAN, care au intrat in posesia unei filmari care o infatisa pe Augusta intrand in blocul subalternului sau la o ora total nepotrivita – nu au fost pe gustul superiorilor. Deja incepuse sa se barfeasca pe la colturi ca aceasta poveste afecteaza grav prestatia lui Draghia la “Burlacul”, el fiind extrem de retinut cu concurentele. In aceste conditii, s-a luat o masura fara precedent. Desi show-ul TV avea succesul scontat si era departe de a se fi terminat, bosii din Antena au decis sa-l dea afara pe actor. Acesta nu va continua filmarile si ca se cauta un inlocuitor pentru cele cinci editii de show ramase. Draghia nu a fost singurul care a avut de suferit in aceasta ecuatie. Surse din post sustin ca si Augusta Lazarov ar fi fost pedepsita pentru situatia creata, chiar din momentul in care s-a speculat o relatie intre ea si Vladimir. Pozitia ei de Sef al Divertismentului din Antena ar fi fost zdravan zdruncinata, iar formatul “Burlacul” ar fi fost retras irevocabil din subordinea sa. Si, se pare, asta nu va fi tot. La Antena 1 se tin sedinte peste sedinte pentru gasirea unei iesiri elegante din aceasta poveste controversata.
“Am aflat la filmari ca am fost dat afara”
Suspendarea lui Draghia din show s-a facut in cel mai elegant mod posibil. Producatorii nu au invocat imposibilitatea lui de a continua filmarile, ci au pus la punct un scenariu bine gandit. Potrivit surselor noastre, “Burlacul” a fost eliminat chiar de concurentele dintre care urma sa-si aleaga iubita si care i-au dat cate un trandafir in semn ca nu-l mai doresc in show. “Nu am stiut nimic despre faptul ca urmeaza sa fiu scos din emisiune. A fost un soc! Am aflat la filmari ca voi fi dat afara”, a marturisit Draghia.
Isi investeste banii castigati la Antena intr-un documentar
Pentru moment, Draghia nu vrea sa mai auda de televiziune si se va concentra pe propriile proiecte profesionale. Acesta urmeaza sa realizeze un documentar in Ecuador, iar in acest moment pune totul la punct pentru a reusi sa-si urce echipa in avion in cel mult o luna si jumatate. “Am casa mea de productie si, in acest moment, ma preocupa un proiect personal. Este vorba despre o docu-drama a carei tema este inspirata din experienta unui prieten bun. Acesta a plecat in Ecuador sa caute aur si a si gasit. Noi vom reface traseul lui si eu voi sustine financiar intreaga productie, care probabil ma va costa in jur de 50.000 de euro. Tot ce am castigat in televiziune si nu numai voi cheltui cu acest documentar”, a marturisit Draghia. Dupa ce productia va fi gata, actorul va fi nevoit sa-si gaseasca parteneri pentru difuzarea filmului.(cancan.ro)

Vezi si

A murit Kirstie Alley, actrița cu trei premii Emmy din comedia „Uite cine vorbește” și din sitcomul „Cheers”

Actrița Kirstie Alley, câștigătoare a trei premii Emmy și care a jucat în filme cunoscute, …