Scandal monstru la TVR! Leonard Miron, acuzat ca a tras sfori pentru a-si mari nota la evaluare

18/01/13 ora:11:01am

Angajatii TVR se lupta acum pentru pastrarea postului si multi dintre ei au depus contestatii dupa aflarea rezultatelor de la examenul de evaluare. Printre acestia se numara si Leonard Miron, care a obtinut un punctaj mult mai bun.

Cum orice examen naste controverse, evaluarile de la TVR, in urma carora vor fi dati afara aproximativ 900 de angajati, nu au facut exceptie. Asa cum era de asteptat, rezultatele de la contestatii au starnit atat zambete de bucurie, in randurile unora dintre angajati, dar si valuri de furie si de manie. Potrivit unor surse din interiorul televiziunii, se pare ca Leonard Miron a devenit cel mai hulit coleg, iar pe holurile televiziunii angajatii isi dau coate, chicotind pe la colturi: “In urma reexaminarii, Leonard a obtinut o nota mai mare cu aproape 30 de puncte, ajungand la 90, aproximativ. Iar noi am auzit ca, in general, cei care au peste 80 de puncte au locurile asigurate, in continuare. Toti colegii vorbesc si nu inteleg cum de a ajuns la aceasta performanta si il acuza ca a avut “pile”. Mai mult, Leonard nici nu este angajat cu norma intreaga, ceea ce este cu atat mai suprinzator. Toti se intreaba ce a facut ca sa isi pastreze postul. Intr-o situatie similara se afla si Doru Dumitrescu, un personaj mai putin cunoscut, care initial a obtinut sub 50 de puncte, iar in urma contestatiei a crescut enorm, chiar mai mult decat Leonard Miron”, a povestit o sursa din TVR, pentru CANCAN.ro.

Se pare ca, de saptamana viitoare, va incepe definitivarea listelor, urmand ca cei care raman pe pozitii sa isi reia activitatea cel mai devreme de la sfarsitul lunii februarie.