Sunday , January 29 2023

SCANDAL la CASA REGALĂ BRITANICĂ. Prințesa Eugenie, prinsă într-un bar de lesbiene

eugenie

Nu trebuie să treacă foarte multă vreme ca Prințesa Eugenie să reușească să facă de râs Familia Regală Britanică și să o înfurie pe Regina Elisabeta.
Deși ea este a opta în linia la tron, asta n-o scutește de obligația unui comportament adecvat membrilor Casei Regale. Eugenie pare să nu țină cont de aceste lucruri, aceasta fiind văzută din ce în ce mai des la petreceri ce au loc în baruri de lesbiene.
Nu este prima dată când prințesa își dezamăgește familia. În urmă cu cinci ani, aceasta a devenit iubita unui fost chelner. Însă idila cu Jack Brooksbank ar fi un nimic pe lângă revelarea presupusului secret cu privire la orientarea sa sexuală. Se pare că Prințesa Eugenie ar fi atrasă de fete. Sau cel puțin asta spune un membru al echipei de securitate a familiei. Potrivit acestuia, aceasta “frecventează în secret baruri de lesbiene, unde bea și dansează până la orele dimineții.”
Nu e primul episod care aduce în discuție sexualitatea lui Eugenie. În 2009, în timpul unei excursii în Tailanda, aceasta a fost surprinsă în compania unei domnișoare de care era foarte apropiată, lucru care a deranjat-o profund pe regină.
 

Vezi si

Jay Leno s-a ales cu mai multe oase rupte după un accident de motocicletă. În noiembrie el a avut arsuri grave după un alt incident

Jay Leno, vedeta emisiunii „The Tonight Show” și comediant, a declarat că şi-a fracturat mai …