Thursday , February 2 2023

Scandal intre Popesti: Gica se muta din vila din Pipera din cauza lui Gabi Popescu

Gica Popescu, fostul capitan al echipei nationale, se pregateste sa-si schimbe in curand resedinta si sa se mute intr-o vila de lux, pe malul lacului Floreasca. Cumnatul lui Hagi a luat aceasta decizie in urma unui diferend cu fostul fotbalist Gabi Popescu, unul dintre fostii sai vecini din Pipera.
Fostul international se pregateste sa se mute din Pipera si sa lase in urma o vila superba, care l-a costat peste un milion de euro. Motivul care l-a impins sa faca acest lucru este unul incredibil: Gabi Popescu. Inainte de criza, fostul mijlocas al Valenciei s-a apucat sa construiasca un bloc de locuinte chiar langa vila lui Gheorghe Popescu, un loc superb, langa padure, ferit de ochii lumii.Acest lucru, dar si faptul ca viitorul se anunta destul de “transparent” pentru Gica, viitorii vecini putand lesne sa se uite in curtea si in casa lui, l-au enervat la culme pe fostul capitan al tricolorilor, care a decis sa ia atitudine. I-a spus lui Gabi Popescu sa sisteze lucrarile, fapt care nu s-a intamplat. Imediat, Gica, alaturi de alti vecini din Pipera, lezati si ei de posibilitatea de a fi spionati din balcoanele blocului lui Gabi, au incercat sa-l dea in judecata pe fostul sau coleg din echipa nationala, cerand oprirea imediata a constructiilor. Avocatii insa au constatat ca Gabi avea toate actele in regula si, practic, demersul “Baciului” si al celorlalti proprietari ar fi fost inutil. Gica a luat decizia sa se mute din Pipera intr-o vila de pe malul lacului Floreasca. Ghinionul l-a lovit insa si pe Gabi Popescu. Odata cu venirea crizei, el a fost nevoit sa opreasca lucrarile, iar blocul este in clipa de fata de vanzare. (Cancan)

Vezi si

J.Lo, Oprah, Sharon Stone, Sofia Vergara, Kim Kardashian, la petrecerea Anastasiei Soare, „regina sprâncenelor de la Hollywood”

Românca Anastasia Soare, CEO și fondatoare a companiei de cosmetice Anastasia Beverly Hills, a organizat …