Tuesday , October 4 2022

Scandal intre Oana Zavoranu si Adriana Bahmuteanu

După ce Adriana Bahmuţeanu s-a luat de Oana Zăvoranu în emisiunea “Acces direct”, de la Antena 1, spunându-i să-l lase în pace pe Pepe, fostul ei soţ, Zăvoranca îi dă lui Bahmu o replică extrem de dură.
Iată ce a spus Adriana Bahmuţeanu despre Oana:
“Oana, ai greşit grav. Ştiu că e mult mai greu când vezi că celălat are reuşite pe toate planurile, şi profesional, şi sentimental, şi tu nu eşti împlinit, dar lasă-l în pace”… “Dacă aş fi în aceeaşi situaţie cu a Oanei, ar da Prigoană cu mine de pământ. Sunt convinsă că ne-am fi despărţit definitiv. Ştiind că am greşit, nu aş merge la vreo emisiune să jelesc. Nici a doua zi, nici a treia zi”.
Iată replica Zăvorancei la declaraţiie Adrianei Bahmuteanu:
“Ştiu de frustrările şi răutăţile acestei fetiţe de cartier de când Prigoană s-a despărţit de ea ultima dată. Ar face bine să nu insiste Bahmuţeanca să mă irite, băgându-se în povestea mea cu Pepe, că nu îi face bine dacă discutăm de adevăratele motive pentru care a lăsat-o Prigoană şi nu cred că îi face bine înainte de alegeri lui Silviu să discutăm de «dosarul» ei de «soţie cuminte şi iubitoare». Am avut decenţa şi educaţia să nu îmi dau cu părerea că Prigoană merită ceva mult mai bun şi că ea ar fi trebuit să îşi găsească pe cineva din etnia ei cu care să facă o partidă a rromilor cu adevărat bună. Nu e individa aceasta în măsură să îşi dea cu părerea despre cum eram eu cu fostul soţ, pentru că dacă ne interesa, am fi acceptat să ne fie naşă, lucru pe care nu l-am dorit nici eu, nici Pepe. Aş fi extrem de fericită să-şi vadă de nimicurile care îi ocupă atât viaţa personală, cât şi cea sentimentală. La jelit eu nu mă pricep, ştiu că dacă a jelit cineva, acela a fost Pepe. Cât despre realizările mele, tare mi-e că o să aibă multe de notat, că eu de obicei fac lucruri de calitate, despre care se vorbeşte în timp. Să nu-mi poarte de grijă, pentru că sunt sigură că nu îi este simplu să se prefacă cât este de fericită şi împlinită e, cât de realizată e pe plan profesional, cât de bine este văzută de oameni sau cât de mulţi admiratori are, ca să nu mai vorbim de cât de respectată şi de băgată în seamă ar fi ea dacă nu ar mai ţine-o Prigoană prin casă pe la el. Individ, dacă excelează în ceva, excelează în mahalagisme, răutăţi, tupeu ţigănesc şi un teribilism nesimţit de a nu-şi vedea bârna din faţa nasului. Adevărul este că şi e în măsură să îşi dea cu părerea despre căsnicii fericite, ea având una liniştită şi foarte firească. E jenantă şi poate o să înceapă să înţeleagă că nu impresionează pe nimeni bufeurile şi obrăznicia ei, pe mine una mă amuză şi mă face să o vâd cât de acră şi plină de frustrare a rămas, chiar dacă Prigoană a încercat să o facă doamnă, dar rasa şi glezna subţire – nu e cazul ei – sunt din naştere, nu se cumpără”.
 

Vezi si

VIDEO FABULOS. Super-modelul Bella Hadid, îmbrăcată într-o rochie din lichid, chiar pe scenă, la Paris

Casa de modă Coperni a ridicat ștacheta în domeniul tehnologiei fashion la sfârșitul show-ului în …