Friday , May 31 2024

Scandal intre Bahmuteanu si Oana Roman

Fotografia aparuta in Cancan si postata de Oana Roman pe Facebook
Adriana Bahmuţeanu şi Oana Roman s-au certat, în direct, în timpul emisiunii “Răi Da’ Buni”. Invitată în platou, Bahmu şi-a exprimat părerea despre faptul că fiica lui Petre Roman crede că presa din România o atacă în mod constant.
Adriana nu crede că motivele Oanei  sunt întemeiate şi este convinsă că nimeni nu are nimic personal cu blonda. Mai mult, Bahmu măturiseşte că Onuca nu este o miză pentru tabloidele din România, astfel încât să fie atacată de ele.
Bahmu a mai menţionat că Oana însăşi furnizează aceste subiecte afişându-se în anumite ipostaze, ştiind că este o persoană publică şi astfel poate fi oricând fotografiată sau filmată.
“N-am înţeles reacţia Oanei. Oana Roman dă naştere unor subiecte mondene şi se supără atunci când ajunge în ziare”, a declarat Adriana Bahmuţeanu pentru “Un Show Păcătos”.
Cancan a prezentat o poza luata de pe Facebook-ul Oanei, cu ea in cada, iar oana a mers la TV sa se plinga ca apare in astfel de ipostaze in presa. Rugata sa comenteze in timpul emisiunii “Răi Da’ Buni” acest subiect, Bahmu si-a spus punctul de vedere, apoi  Oana Roman a intervenit telefonic si avut o reacţie foarte violentă la adresa comentariilor Adrianei Bahmuţeanu, închizându-i apoi telefonul în nas. (sursa: cancan.ro)

Vezi si

Nicky Minaj, Hardwell și Rita Ora, pen scena SAGA FESTIVAL, la București, în iulie

Cea de-a patra ediție SAGA FESTIVAL va avea loc vara asta, de pe 5 pe …