Monday , October 3 2022

SĂRBĂTOREŞTE ROMÂNEŞTE, LA IULIUS MALL SUCEAVA

Sarbatoreste Romaneste IM_SV_2013

 Iulius Mall Suceava dedică acest sfârşit de săptămână cântecului popular, celebrând astfel Ziua Naţională a României. Seria evenimentelor este completată cu un târg de obiecte lucrate manual şi numeroase activităţi pentru prichindei.

 

La Iulius Mall Suceava, săptămâna se încheie cu două zile în care sucevenii sunt invitaţi să sărbătorească Ziua Naţională a României, prin spectacole folclorice susţinute de artişti îndrăgiţi. Sâmbătă, 30 noiembrie 2013, de la ora 16.00, cei prezenţi în Iulius Mall vor fi încântaţi de refrenele oferite de micii interpreţi de la Palatul Copiilor, dar şi de maeştrii din cadrul Ansamblului Ciprian Porumbescu. Duminică, 1 decembrie, de la ora 14.00, Ziua Naţională a României va fi celebrată printr-un program folcloric susţinut de elevii suceveni, iar invitaţii speciali vor fi Sofia Vicoveanca şi Sorin Filip.

De vineri până duminică, 29 noiembrie – 1 decembrie, amatorii de accesorii originale sunt aşteptaţi la o nouă ediţie a Târgului de Handmade. Zeci de artişti talentaţi îşi vor expune creaţiile la parterul Iulius Mall, toate articole delicate, lucrate cu migală. Clienţii vor putea alege dintr-o gamă variată de bijuterii din pietre semipreţioase, accesorii croşetate sau împletituri, decoraţiuni tradiţionale, aranjamente inedite şi multe alte articole unicat.

Şi copiii vor fi răsfăţaţi cu activităţi distractive. Cei care vor să înveţe să danseze sunt aşteptaţi la sesiunile ritmate gratuite. În fiecare zi de luni, miercuri şi vineri, în sala Boomdance, de la etajul mall-ului, începând cu ora 18.00, dansatorii profesionişti dau startul maratonului de distracţie în paşi de rumba, samba, salsa, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot.

Năzdrăvanii care adoră să creeze mici opere de artă îşi dau întâlnire la atelierele organizate la KidsLand, sâmbătă, de la ora 12.00. Specialiştii se vor asigura că le va fi pusă în valoare imaginaţia şi îndemânarea. De la ora 16.00, prichindei primesc o invitaţie la joacă de la clovnulul Bobo. Îndrăgitul personaj îi aşteaptă pe cei mici cu surprize dulci şi farse amuzante.

O nouă întâlnire cu marionetele Teatrului de Păpuşi „Puppet” este programată duminică, de la ora 12.00, în zona KidsLand.

 

Vezi si

VIDEO FABULOS. Super-modelul Bella Hadid, îmbrăcată într-o rochie din lichid, chiar pe scenă, la Paris

Casa de modă Coperni a ridicat ștacheta în domeniul tehnologiei fashion la sfârșitul show-ului în …