Wednesday , November 30 2022

Samsung Galaxy S6: Cand va ajunge in Romania si la ce pret (VIDEO)

S6

Cele mai noi telefoane Samsung, Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge, vor ajunge in Romania in a doua jumatate a lunii aprilie.
Vodafone a anuntat ca dispozitivele vor putea fi precomandate incepand din 17 aprilie, “alaturi de o gama atractiva de planuri tarifare, ce vor permite utilizatorilor sa beneficieze de avantajele Supernet 4G”, a precizat compania, intr-un comunicat.
La randul sau, Telekom a anuntat aceeasi data pentru precomenzi, iar telefoanele vor ajunge in oferta sa in a doua parte a lunii viitoare.
“Smartphone-ul va fi disponibil in oferta Telekom Romania in curand. Lansarea comerciala a smartphone-ului in Romania va avea loc pe data de 17 aprilie”, a transmis pe Facebook Telekom.
Orange inca nu a facut un anunt oficial despre Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge.
Samsung a prezentat, duminica seara, noul sau varf de gama. Galaxy S6 a fost lansat in doua versiuni, cu ecran clasic, si cu display prelungit pe ambele parti laterale.
BGR estimeaza ca preturile ar porni de la 700 de euro (peste 3.100 de lei) pentru Samsung Galaxy S6 cu 32GB si 850 de euro (3.700 de lei) pentru Samsung Galaxy S6 Edge de 32GB.
Pentru versiunile cu memorie mai mare, vom scoate mai multi bani din buzunar, astfel ca cel mai scump va fi Galaxy S6 Edge de 128 GB, care va costa 1.050 de euro (4.600 de lei).
 

Vezi si

Metallica lansează un nou album. Trupa face un turneu de un an în Europa și America

Metallica anunță lansarea unui nou album și un turneu de un an și jumătate în …